De beste flammkuchen van Amsterdam

Pizza’s en flammkuchen behoren tot mijn grote favorieten. Ideaal als borrelhap, als je brak op de bank hangt, als picknick in het park of gewoon omdat je er zin in hebt. Maar je moet wel weten waar je ze wel kunt bestellen en waar beter niet. Want flammkuchen bakken kunnen ze helaas niet overal… Om teleurstellingen te voorkomen selecteerde ik speciaal voor jullie mijn 5 favoriete plekken waar je goede flammkuchen kunt eten. Let op, dit zijn de beste flammkuchen van Amsterdam;
De beste flammkuchen van Amsterdam

De beste flammkuchen van Amsterdam

Bar Bukowski

Bij bar Bukowski vliegen ze als warme broodjes over de toonbank en terecht. De flammkuchen met truffel is mijn grote favoriet maar ze zijn eigenlijk allemaal heel lekker. Check hier alle ins en outs over Bar Bukowski.
De beste flammkuchen van Amsterdam

Roest

Roest is en blijft een van de tofste en chillste hotspots in Amsterdam. Met een eigen strand, genoeg zitplaatsen voor grote groepen, kleine knusse bankjes voor een romantisch onderonsje en natuurlijk de relaxte Chesterfield lounge banken die binnen overal staan. Drankjes haal je zelf in de ‘kantine’ en flammkuchen bestel je aan de bar. Hoe druk het ook is, hier smaken ze altijd zoals het hoort. Meer weten over Roest? Klik hier.

The Lobby

De meest fancy tent van deze lijst dus ook als je wat meer ‘op chique’ wil gaan kan je blijven genieten van flammkuchen. Maar bij The Lobby hebben ze serieuze concurrentie want de wentelteefjes daar… Yum. Meer weten over The Lobby? Check hier de review over hun laatst geopende vestiging in Oost.

TapZuid

De leukste kroeg van de Rivierenbuurt met zoveel keus aan bier dat je hier een jaar fulltime moet borrelen wil je je door dit gehele assortiment heen slaan. En ook hier zijn de flammkuchen helemaal top. Benieuwd naar TapZuid? Klik hier.
de beste flammkuchen van Amsterdam

Café Kuijper

Bij Kuijper waren ze een van de eerste waar ze deze Duitse ‘pizza’s’ op het menu zetten en met succes. Altijd knapperig en krokant, goed belegd en nooit flauw of slap.
Zin in rooftop drinks? Dit zijn de tofste rooftops van Amsterdam allemaal op een rij!
Dit zijn trouwens de leukste terrassen van Amsterdam, en dit de hipste restaurants.

Coverphoto ShotByYara.