The Lobby Fizeaustraat

Met de opening van The Lobby Fizeaustraat komt een droom van mij uit, want waar ik vroeger altijd helemaal naar het Rokin moest fietsen voor de aller lekkerste wentelteefjes ever (Hotel V The Lobby) hoeft dat nu dus niet meer.
Schermafbeelding 2016-07-21 om 11.25.56

The Lobby opende kort geleden namelijk een vestiging in Oost aan de Fizeaustraat (op de begande grond van Hotel V Fizeaustraat) vlakbij het Amstelstation, in het zogenaamde ‘Amsteldorp’ een stukje onontdekt Amsterdam Oost.Bij The Lobby Fizeaustraat zit je net als bij de andere vestigingen helemaal goed. Hip, stoer, design, cool, romantisch en toch een beetje dat huiselijke gevoel als je binnenkomt. Ideaal voor een romantische date, een goede lunch, een business meeting en de ideale plek om even met je laptop weg te kruipen.
The Lobby Fizeaustraat

Het restaurant van The Lobby Fizeaustraat is al geopend dus reserveer hier een tafeltje om te genieten van hun heerlijke gerechten zoals ceviche, gepofte knolselderij, rundertartaar met langoustines, kalfstong, zwartpootkip, runder sukade en nog veel meer bijzonders en lekkers.

Vanaf augustus gaat ook het café open en daar kan men van ’s ochtends vroeg tot middernacht genieten van kleine gerechtjes zoals eggs benedict, de beroemde wentelteefjes, gevulde tomaatjes met king crab en groene appel of andere lekkere broodjes en salades. Nog een pluspunt: het terras. Yes! Dit is groot, zonnig en heel gezellig.
The Lobby Fizeaustraat

Dat Amsterdam Oost hip & happening is weet nu toch wel zo’n beetje iedereen, maar wat ik leuk vind is dat ook op nog onontdekte plekken Oost zich in rap tempo ontwikkeld. Dus niet alleen de bekende plekken en straten zoals het Beukenplein, de Javastraat en bijvoorbeeld de Linnaeusstraat, maar tegenwoordig ook ver daarbuiten. Met als pionier The Lobby Fizeaustraat zit het wel goed, ik ben benieuwd wat er nog meer gaat komen…
Voor meer leuke hotspots in Oost klik hier.
Brunchen in Amsterdam Oost? Bekijk hier de lijst met leukste hotspots!

Route: met het Amstel Station in je rug loop je gewoon rechtdoor en je bent er binnen 5 minuten. Of je pakt tram 12 of metro 51, 53, of 54. Stap uit op Amstel Station, steek schuin het plein over en sla rechtsaf.

Fotocredits: website & Facebook The Lobby Fizeaustraat / Joram Blomkwist.