Tap Zuid

Tap Zuid wordt de nieuwe hotspot in de Rivierenbuurt, mark my words. Op het hoekje in de Maasstraat waar voorheen een eethuis zat komt 1 Juli een te gek nieuw biercafé.
1
Het interieur is industrieel, rauw, gezellig en hip en met 25 tapkranen meteen een van de grootste in Amsterdam.
Ze hebben maar liefst 17 Amsterdamse brouwerijen op de tap en uit de andere 8 stromen de 8 beste bieren van de wereld. Genoeg keus zou ik zeggen!

Vanaf 12.00 uur kan je hier je eerste biertje drinken en in het weekend zijn ze geopend tot 03.00uur. Goede borrelhappen zoals hamburgertjes en tarte flambe (sjiek woord voor flammkuchen) en, helemaal te gek, je kunt alles tot sluit bestellen. Dus gewoon lekker om 01.30 uur binnenkomen voor een burger en je laatste biertje is hier straks heel normaal. Me like!

Onderin heeft Tap Zuid een grote bierkelder die je kunt bezoeken en bekijken en waar een leuk winkeltje opent met ambachtelijke bier gerelateerde producten.
En of dat nog niet alles is, heeft Tap Zuid ook nog eens een gigantisch terras vol in de zon!

Alle mensen uit Zuid die elke weekend op de fiets naar Oost stapten om bij Bar Bukowski of Smokin Barrels een lekker biertje te gaan drinken kunnen nu gewoon wandelend naar Tap Zuid.
Schermafbeelding 2015-05-05 om 22.24.03
Tapzuid: Maasstraat 70.
Klik hier voor de website.