Over My Travel Boektje

Over My Travel Boektje

Welkom op MyTravelBoektje.com een blog boordevol leuke tips over allerlei toffe steden, gave reizen, mooie plekken en hotspots. Want naast mijn lief, Yuki, acteren, schrijven en natuurlijk eten, heb ik nog een passie; reizen.
Mijn lijfspreuk is: “I haven’t been everywhere, but it’s on my list!”
Over My Travel Boektje

Inspiratie voor een romantisch weekendje weg? 3 weken Thailand? Shoppen in Los Angeles? Waar eet je de beste pizza van Rome? Clubben in Barcelona? Of naar de Blue Lagoon? Wat voor reis mijn vriendinnen, vrienden, kennissen, collega’s of daar weer vrienden van ook gingen maken: mij wisten ze altijd te vinden.
Over My Travel Boektje

En waarom? Geen idee. Misschien omdat ik zo uitgebreid de tijd neem voor de voorpret? Want die begint bij mij al maanden van te voren. Uren zoeken, surfen en googelen naar de mooiste plekken, de meest romantische restaurantjes en the best local food.

Wie is Rebecca Boektje?

Ik ben stiekem best een luxepaard maar ik hou ook van ontdekken, nieuwe culturen leren kennen en ik ben gek op eten. En dan vooral wat en waar de locals eten. Voor mij is de perfecte vakantie een mix van extreme luxe en infinity pools en rondtoeren op een scooter, slapen in handgemaakte houten hutjes op het strand en wakker worden van de haan die kraait de ideale combinatie. De ene dag vis vers uit de zee geroosterd aan een stok op een vuurtje en de volgende dag uitgebreid sushi. Ik wil altijd alles proeven, zien meemaken en vastleggen. En ja, daar zijn we aangekomen bij mijn laatste passie: fotograferen. Heel veel, heel vaak en vooral eten. Ik kan (tot grote ergernis van mijn familie) soms wel 50 foto’s maken van hetzelfde gerecht…
Over My Travel Boektje

Ik hou elke vakantie een dagboek bij met de dingen die we meemaken, doen, waar we eten en ik hou een lijstje bij met de leukste plekken, tentjes en winkeltjes. Deze kon ik dan altijd snel en gemakkelijk door mailen naar iedereen. Maar dat hoeft nu dus niet meer. Want;

My Travel Boektje wordt nu Your Travel Boektje. Enjoy to the max, ♡
MyTravelBoektje Influencer blogger editor

Bereik en samenwerkingen

MyTravelBoektje.com heeft ruim 40K unieke bezoekers per maand en is altijd op zoek naar leuke nieuwtjes, nieuwe koffietentjes, restaurants, conceptstores of toffe merken om mee samen te werken. Interesse?

Voor influencer samenwerkingen of campagne aanvragen mail naar: Rebecca@mytravelboektje.com

MyTravelBoektje.com MyTravelBoektje.com