Amsterdam Roest

Roest is een beetje een gevestigde hotspot aan het worden. Waar Roest begon als grungy, cult hotspot en tijdelijk allegaartje is Roest nu hard bezig om te blijven. En daar worden we blij van. Roest is nog steeds chill, relaxed en cool alleen dan iets professioneler. Heerlijke banken om binnen op te chillen, crazy party’s en een heerlijk strand om de zomerse dagen in Amsterdam te slijten. 
IMG_6125
IMG_6113
Waar Roest voorheen het kantine principe hanteerde, gooit Roest het nu over een andere boeg. Een keukenbus, een flink houtvuur, ambitieze chefs en pure, eerlijke ingredienten. Dit is eigenlijk precies wat Roest nodig had. Ik vind het heerlijk om hier te chillen, maar meestal komt er dan tóch dat moment dat ik hapjes wil kunnen bestellen. En dat kan dus vanaf nu!
IMG_6121
IMG_6123
Het resultaat? Heerlijke energie bars, broodjes, salades, soepen en hapjes.
De hele dag door staan de chefs achter de pannen. Eten in het cafe kan, take away voor op het strand of zelfs mee naar huis kan ook!
Wat er op het menu staat?
Een mix van pizza (yeahh!), salades, vis, soep, broodjes en lekkere snacks.
IMG_4065
IMG_4063
De Super de bar blijft uiteraard open en ook het diy Roest  BBQ pakket is niet van de baan. Maar een professionele BBQ met grillmeister kan ook!
IMG_6124
IMG_7448
IMG_6112

Meer hotspots in Amsterdam Oost checken? Klik hier.
Of de beste terrassen van Amsterdam? Klik hier.
De coolste coffee hotspots in town? Klik hier.