ZUID invites Envy

Één van mijn favo restaurants in Zuid naast Marathonweg, Bar Alt en Mama Kelly is ZUID. Het is hier altijd gezellig, druk, het eten immer goed en zelfs op een gewone woensdag avond heb ik met de meiden tot half twee aan tafel gezeten. I know, i’m such a rebel. ZUID organiseert elk seizoen een ‘ZUID invites’ en tijdens die avond nodigt executive chef Richard Way een andere chef uit voor een buitengewone samenwerking en een heel dik diner. Komende editie is dat niemand minder dan Floris van Straalen van Envy Amsterdam. Dat beloofd veel goeds want ZUID invites Envy.
ZUID invites Envy

ZUID invites Envy

De vorige editie was een gigantisch succes en ook deze avond zal vast grandioos worden. Wat er precies gaat gebeuren? Om en om creëren beide chefs een gang. Tijdens deze avond proef je dus de gerechten en smaken van ZUID én Envy en samen vormen de gerechten een 6-gangen diner.
ZUID invites Envy

De chefs van ZUID invites Envy zijn;

Floris van Straalen, chef van Envy bindt zich niet aan traditionele gerechten. Hij houdt ervan om de grenzen op te zoeken en spannende combinaties te maken. Zijn inspiratie haalt hij overal vandaan, van ontwikkelingen in het buitenland tot dichter bij huis in zijn eigen omgeving. Richard Way, voorheen de chef van Envy, runt nu al dik een jaar de keuken van ZUID. Zijn stijl van koken zijn klassieke gerechten met een moderne twist en voor zijn steak tartare kom ik het liefst elke week een keer terug.

Maandag 26 november ZUID invites Envy

Schuif op maandag 26 november aan voor een exclusief diner:
6-gangen diner €60,- p.p.
6-gangen diner incl. wijnarrangement €100,- p.p.
Reserveer snel een plek via: gabi@restaurantzuid.amsterdam of bel 020-2103321

Voor meer info check het hele artikel over Restaurant ZUID.
Photocredits: Dishtales.