MaMa Kelly Amsterdam

Toen MaMa Kelly Amsterdam haar deuren opende stond de hele stad op z’n kop. Wij hadden nu namelijk onze eigen Sketch met terras aan het water én een leopard room voor events, feestjes borrels en besloten diners.
MaMa Kelly Amsterdam

MaMa Kelly Amsterdam is het helemaal

Mama Kelly Den Haag was vanaf dag één een regelrechte hit en in Amsterdam gaat het er exact hetzelfde aan toe. Vooral voor Haagsche begrippen is dat best knap. Want die Hagenezen, da’s best een apart volk. Die moeten niet zomaar alles en iedereen. En al helemáál niet als het iets buiten het ‘dorp’ ligt.

Knappe winkel, goede sfeer, lekker eten en mooie wijnen

In Den Haag is Mama Kelly zwart met wit en in Amsterdam roze met wit. Mega on fleek, met de gaafste borden, coolste glazen en marmeren tafels. Een extreem groot terras, een dj, verschillende niveaus én on top of it all een leopard room. Oh en het menu? Simpel maar goed. Kip of Kreeft. Of allebei. Een half kippetje en een halve kreeft, goede frietjes en een mooie wijnkaart. Heerlijke hapjes vooraf zoals fried calamaris, kroketjes, salades, steak tartare en de aller aller lekkerste burrata ever. Voor alle zwangeren dames onder ons, deze burrata is gepasteuriseerd en de lekkerste die ik misschien wel ooit gegeten heb dus mis je dit heerlijke gerecht ook zo tijdens je zwangerschap ga dan zeker lunchen of eten bij Mama Kelly Amsterdam.
Mama KElly Amsterdam
mama kelly amsterdam

Reserveer nu bij MaMa Kelly Amsterdam

De keuken is geopend voor lunch van 12.00 tot 15.00 uur. Ideaal voor een zakenlunch maar ook leuk voor met een groep vrienden of een babyshower bijvoorbeeld. Al het lekkers van de borrelkaart wordt geserveerd van 12.00 tot 23.00 uur dus ook als je gewoon een cocktailtje wil drinken met een klein hapje erbij kan je hier terecht. Genieten van het diner kan bij MaMa Kelly van 17.30 tot 22.00 en als je geluk hebt en de zon schijnt kun je ook reserveren op het gigantische terras. Met de auto? Je auto parkeer je bij MaMa Kelly Amsterdam heel easy en snel in de parkeergarage van het Olympisch Stadion. Recht aan de overkant van MaMa Kelly.
MaMa Kelly Amsterdam

Adres;
Olympisch Stadion 35
1076 DE  AMSTERDAM

Meteen reserveren? Dat kan hier voorde website.
Interior design credits: De Horecafabriek.