Uiteten met Oud & Nieuw 2015

Oud & Nieuw is stiekem natuurlijk veel te overrated en elk jaar weer gezeur met wie gaat wat doen en met wie en waar. Er zijn zoveel feesten, zoveel events… Maar wat als je nou gewoon zin hebt om ergens uitgebreid te dineren en daarna gewoon een beetje vuurwerk kijken en oliebollen vreten. Helaas zijn er niet zoveel hotspots open maar ik heb er een aantal voor je kunnen vinden:

The Lobby in Hotel V is dit jaar de hele avond en nacht geopend. Flammkuchen, oliebollen en vuurwerk op de dam. Sounds good!

Baut Zuid
De laatste dag van het jaar en tevens de laatste dag van deze Baut Zuid. Voor een plekje moet je wel echt snel zijn want dit is zo last minute bijna onmogelijk!

Pllek
De vetste hotspot aan het water in Noord serveert een walking dinner vanaf 18:00 uur voor 52,50. Rond een uur of 22:00 start het feest en entree hiervoor zit bij de prijs inbegrepen.

Julius bar & grill
Deze grill hotspot in de Pijp is ook gewoon open dit jaar met oud & nieuw. Qua entertainment en vuurwerk zit je hier helemaal goed, want het gaat hier altijd zó los om 00:00uur.

Venus & Adonis
Grote houten planken met pita’s en broodjes. Krab, kreeft, burgers en nog veel meer. Venus & Adonis zit op de gracht dus het vuurwerk spektakel vanaf hier aanschouwen is extra leuk!

5&33
Restaurants in hotels zijn meestal 365 dagen per jaar geopend en dat is fijn, want zo kan je altijd terecht bij deze fijne hotspot. 5&33 is fancy en cool en ideaal voor een heerlijk diner tijdens oudjaars avond. Voordeel van 5&33 is dat het restaurant heel groot is en je zelfs met grote groepen hier easy terecht kunt!

Wolf Atelier
Dit restaurant op de spoorbrug is 31 december geopend en dat is heel fijn. Zo kan je je helemaal in de waten laten leggen door Chef Michael Wolf en believe me dat is een aanrader.

Cannibale Royale
Runner up bij de ‘Beste burgers van Amsterdam’ test en ook met oud & nieuw de hele avond open. Zin in dikke burgers en vuurwerk? This is the place to be.

HappyHappyJoyJoy
Bijna onmogelijk om hier normaliter een tafeltje te reserveren, maar mocht het de 31ste dan tóch lukken dan kan je avond niet meer stuk! Wil je weten wat je precies moet bestellen? Klik dan hier.