Cannibale Royale

Spareribs…
Soms is er niets lekkerder dan een grote portie, malse, sappige, goed gemarineerde spareribs. Als dochter van een slager ben ik niet snel tevreden en jaren at ik alleen maar spareribs bij de De Resident op de Denneweg in Den Haag.
IMG_7509
Maar sinds de komst van Cannibale Royale heb ik een nieuwe spareribs hotspot gevonden! Hun tweede vestiging opende een paar weken geleden op de Ruysdaelkade en ik ben fan! 

Niet alleen maar omdat hun burgers en spareribs zo mega lekker zijn maar ook door hun openingstijden. Hun eerste vestiging in de Handboogstraat middenin het centrum wordt door menig uitgehongerd, lam persoon gevonden. De keuken is doordeweeks tot 02.00 uur geopend en in het weekend tot 03.00 uur. Dit is toch heaven?
IMG_7506
Cannibale Royale is ruig, hip, cool en stoer. Maar ook leuk om met je lief te gaan eten. Overal staan kaarsen, de sfeer is gezellig en relaxed en je hebt knusse plekjes om samen weg te kruipen achter een XXL burger.
IMG_7494
Hun vestiging in de Pijp heeft een mega relaxed terras, vol in de zon. Lunchen kan je hier trouwens ook prima. Heerlijke broodjes (steak tartare met truffelmayo) en salades staan er op het menu maar natuurlijk ook gewoon burgers en ribs. Koffie op het terras in de zon? Vanaf een uur of 10 zijn ze open.
IMG_7493
“Cannibale Royale, brasserie extraordinaire”

Is een van mijn favo hotspots in de Pijp en het centrum van Amsterdam. Naast goede burgers hebben ze ook veel verschillende (hippe) lokale biertjes, de aller lekkerste knapperige frietjes, grote gepofte aardappelen en lekker toetjes.
IMG_7513

IMG_7500
IMG_7505
Toch nog een klein romantisch afzakkertje met je date? Zelfs voor een goed glas wijn en een heerlijke (luxe) kaasplank ben je hier aan het adres. Óók om 02:30 uur ‘s nachts!
IMG_7521
IMG_7538
Tafeltje reserveren? Klik hier.