Madame Cyclette

De area rondom het Olympisch Stadion is helemaal hip aan het worden. Met hotspots zoals Mama Kelly, Bar Alt en natuurlijk Restaurant Wils en NENI hoef je eigenlijk helemaal het centrum niet meer in. Straks hoeft dat voor ontbijt en lunch ook niet meer want Madame Cyclette opent aan het Stadionplein 26a en dit is een nieuwe en super healthy all day bar & kitchen met terras. Like!

Madame Cyclette Amsterdam

1 november opent Madame Cyclette haar ‘flexitarische’ deuren en kunnen we smullen van al het lekkers en moois wat ze hier serveren. Als je hun Instagram of Facebook checkt zie je dat ze enorm veel moois voor Amsterdam in petto hebben dus ik ben benieuwd.
Madame Cyclette

Flexitarische hotspot met een regenboog aan gerechten

70% van de gerechten dat uit de keuken komt is vegan en de overige 30% van de kaart bevat gevogelte of vis. Iedereen kan hier dus terecht, wat voor dieet of eet overtuiging je ook hebt. Daar houden we van, want tegenwoordig is het of het één of het ander en dat is soms gewoon een beetje lastig… De focus van Madame Cyclette ligt duidelijk op gezond, maar ze willen natuurlijk ook de meest smakelijke gerechten op tafel toveren zonder af te doen aan de presentatie. Alles is vers en huisgemaakt en ze gebruiken zoveel mogelijk lokale en seizoensgebonden producten. Ze fleuren de boel op met bloemetjes en hun gerechten lijken wel gekleurde kunstwerkjes.
Madame Cyclette

Madame Cyclette is open voor ontbijt, brunch en borrel

1 november gaan ze open en vanaf dan kan je hier elke dag om 0900 terecht voor gezonde ontbijtjes, lekkere koffietjes, taarten en cake, gezonde sappen en lekkere lunchgerechten. Wat het menu precies zal worden blijft nog even geheim maar zodra we zijn geweest zal ik uitgebreid verslag doen. Nog even geduld dus… Meer weten over Madame Cyclette? Klik hier.