Vier World Vegan Day met een vegan kapsalon via Deliveroo

Morgen is het 1 november en dat is World Vegan Day. What a party! Nou ben ik natuurlijk totaal geen vegan (al ben ik zeker niet vies van een stukkie vegan cake) maar Deliveroo viert World Vegan Day met de mogelijkheid dat je nu eindelijk bestellingen van de Vegan Junk Food Bar kunt plaatsen. En dat is echt een feest! Eindelijk kan ik die zoete aardappelfriet met truffelmayo en kipnuggets en loaded fries (vegan kapsalon) gewoon thuis op de bank voor de tv opvreten. Ik vier World Vegan Day met een vegan kapsalon via Deliveroo whoohoo!

Van stoffig tot hip

Waar een paar jaar geleden vegan nog een ietwat stoffig imago had is het tegenwoordig zelfs helemaal hip om plantaardig te eten. Met zaken zoals de Vegan Junk Food Bar en Mr. & Mrs. Watson en Meatless District begint Amsterdam zelfs wereldwijd bekend te staan als stad met veel vegan opties, hoe leuk is dat?
Deliveroo viert World Vegan Day met bestellingen van Vegan Junk Food Bar

Vier World Vegan Day

Niet alleen de Nederlandse hoofdstad barst van de vegan eettentjes, ook in Rotterdam, Den Haag en Eindhoven is er een toename aan vegan hotspots en die gaan wij binnenkort allemaal voor je op een lijst zetten. Zo heb je je vegan hotspot guide altijd bij de hand. Maar het goede nieuws voor nu is toch echt dat Deliveroo heel Amsterdam zal voorzien van vegan snacks van de Junk Food Bar dus vier World Vegan Day! Of ga ontbijten, lunchen of een hapje eten bij één van de beste en leukste vegan hotspots van Amsterdam!