Mr. & Mrs. Watson

Mr. & Mrs. Watson opent heel binnenkort in ons aller mooiste Amsterdam Oost. In een schattig pand aan de Ringvaart tussen park Frankendael en het Oosterpark in. De locatie is dus helemaal top, nu hopen dat de rest ook goed zit.

Mr. & Mrs. Watson 100% plant based

Mr. & Mrs. Watson zal een 100% veganistisch dus plantaardig menu hanteren zonder enige uitzonderingen. Zoals de dames het zelf zeggen “colourful comfort foods with a culinary twist“. Dat had ik zelf niet mooier kunnen omschrijven. Vegan hotspots zijn enorm populair en er openen dan ook continue vrolijke, vegan zaken waar ook niet vegans heel graag komen. Dit gaat er weer zo eentje worden denken wij…
Mr. & Mrs. Watson

Alleen maar salades? Nope.

Op het menu zullen onder andere de mooiste en lekkerste vegan cheesecakes prijken. Mr. & Mrs. Watson staan namelijk bekend om hun gruwelijke guiltfree dubbel-laagse, witte chocolade bosbessen cheesecake op een licht gezouten pure chocolade bodem. Oké dat is een hele mond vol. Maar als ‘ie half zo lekker is als ‘ie klinkt ben ik al tevreden. Maar er is natuurlijk meer. Denk aan vegan pizza’s, pad Thai, waffles en broodjes met vegan kaas.
Mr. & Mrs. Watson

Meer ins en outs volgen nog maar be prepared!

Meer vegan nieuws? Wisten jullie al dat er een Vegan Junk Food Bar opent vlakbij de Overtoom? En dat Mastino V glutenvrije vegan pizza’s serveert? Oh en kennen jullie Morris & Bella al?

Check hier de website voor meer info.