De Vegan Junk Food bar opent in De Pijp

OMG OMG ik heb zo’n leuke scoop. Want; De vegan Junk food bar is nu open in De Pijp!!
I know, dit is fantastisch nieuws. Want al ben ik geen vegan, de chicken nuggets van De Vegan Junk Food bar, daar fietst zelfs deze carnivoor voor om! Al vond ik de ritjes naar de Overtoom toch wat ver dus ik ben heel blij dat ik straks niet verder hoef dan het Marie Heinekenplein.
De Vegan Junk Food bar opent in De Pijp

De missie van de Vegan Junk Food Bar

Een 100% plantaardige snackbar waar vegans en niet vegans gezamenlijk komen snacken van 100% plantaardige snacks. De Vegan Junk Food Bar is (hebben ze bewezen) voor iedereen. Meat lovers komen hier aan hun trekken en de echte die hard vegans worden hier ook helemaal wild. De eerste zaak bij de Overtoom is echt een snackbar maar deze parel aan het Marie Heinekenplein is meer een restaurant. Ik bedoel, heb je ooit zo’n fancy snackbar gezien?

Een vegan patatje met scoren bij de Vegan Junk Food Bar?

Een patatje met is nog maar het begin van wat ze hier serveren. Killer burgers met melted cheddar, kipnuggets, shawarma schotels, bitterballen en nog veel meer. De Vegan Junk Food Bar is een relaxte, chille snackbar waar je 100% plantaardig kunt snacken. Gezond, gezellig en goed voor mens, dier en milieu.
De Vegan Junk Food bar opent in De Pijp

What’s new?

Ze zijn in De Pijp elke dag tot één uur ‘s nachts open en in de toekomst gaan ze ook vegan ontbijtjes serveren. Hoe chillllllll straks kunnen we zelfs lam een vegan snack scoren. Love it. Maar er is meer. Er komt binnenkort dis ook een ontbijt menu en ze zijn bezig met een recept voor het aller lekkerste cocos softijs IK HERHAAL COCOS SOFTIJS. Maar ook daar houdt het niet op want er komen ook vegan milkshakes op het menu. Niet getreurd dat er nu nog geen softijs is, want er staat een pink oreo cupcake op het menu waar je u tegen zegt. Deze gaat trouwens ook heel goed met de Gin Tonics (OMG can it get any better) en cocktails zoals de killer ‘i love leechy’. Oh, én er staan een rits nieuwe en glutenvrije snacks én pizza’s op het menu.
Vegan junkfood bar

Dit wordt het helemaal guys!
Zijn jullie trouwens al bij Mastino V geweest? De eerste vegan pizzaria in Amsterdam West? Ook zij hebben een plek op het gloednieuwe menu van The Vegan Junk Food Bar weten te bemachtigen.
De Vegan Junk Food bar opent in De Pijp

De Vegan Junk Food bar opent in De Pijp
Photocredits TVJFB & @indvdu_photo