De leukste werk hotspots

Mijn Macbook en ik zijn onafscheidelijk. Als zelfstandige kan je altijd wel werken, want het werk is nooit af. Vaak doe ik dit met mijn (ongekamde) haar in een hoge knot, in mijn chillpak of (erger nog) in mijn pyama. Maar dit werkt niet altijd… Vaak kom ik op allerlei onzinnige klusjes die ik dan ‘wel even doe’ zoals schoonmaken, mijn kast herindelen, gezonde koekjes bakken, plantjes kopen voor in de tuin en nog veel meer van dit soort onnodige dingen.

Daarom ga ik graag ergens werken in plaats van thuis. Ook omdat ik thuis tijdens het schrijven vaak achteloos rol koekjes en een reep chocola naar binnen duw en ik aan het einde van de dag spijt heb.

Dus spring ik op de fiets en installeer ik mij met mijn laptop bij een leuke hotspot. Een met lekkere koffie, goede ontbijtjes en dikke broodjes. In elke stad ontdek ik er wel eentje. Benieuwd waar ik het liefste werk?

Amsterdam
The Hoxton
De beste plek aan de gracht. Knusse banken, goede tafels, lekkere koffietjes en heel centraal. Een goede plek waar je meetings kunt houden en natuurlijk een van de hipste hotspots in de stad!
IMG_2727
At Seven
Vlakbij de RAI, heerlijke ontbijtjes, smoothies en de beste Acai Bowls van de hele stad. Open vanaf 07:00 uur en heerlijke ‘bureaus’ aan het raam om aan de werken met (ideaal) stopcontacten. De bediening is altijd vriendelijk en soepel dus je hoeft hier nooit lang te wachten op je broodje. Meer weten over mijn lievelings hotspot? Klik hier voor alle info over At Seven Breakfast Lunch & Tea.
IMG_6530
Coffee Coconuts
Onderuitgezakt op de bank, aan de grote tafel of op een van de zitzakken. Hier werken is een feestje! Goede koffie en heerlijke granola en buckwheat ontbijtjes. Hun broodje met ei en avocado / feta is echt om je vingers bij af te likken! Meer weten over deze super coole hotspot? Klik hier

Pressroom
Corporate chique, supersnel internet, goede koffie en de ideale locatie om afspraken te ontvangen. Lunch tip: neem de INK salade. Deze is naast super mooi ook nog eens super lekker!

Andere chille plekken om te werken zijn Café de Walvis, Walters Woodburrybar, 5&33 (ontbijt meetings!!) en Volkshotel.

Delft
Pleck
Pleck is een hippe hotspot aan de Voldersgracht met veel tafeltjes zodat je altijd een goede plek hebt om rustig aan te werken. Genietens van een gezond sapje en een lekker broodje werk ik hier altijd even mijn mail weg.

Kek
Knus, gezellig en super hip. Dat is Kek. Heerlijke ontbijtjes, precies zoals ik het wil. Granola, vers fruit, yoghurt, smoothies en soya latte’s. By far mijn favo hotspot in Delft!

Rotterdam
Picknick
De beste tostis ever hebben ze hier. Grote onbtijt menu’s en heerlijke planken met brood, boter, kaas en jam. Hip, healthy en totally cool. Een klein terrasje voor een kleine pauze in de zon en parkeren kan bijna altijd voor de deur.

Hopper
Het Witte de With kwartier in Rotterdam is bij mij favoriet. Hopper is cool en hip en straalt een soort rust uit. Heerlijk vers, knapperig zuurdesembrood en goede koffie. Wat wil een mens nog meer op de vroege ochtend.
IMG_7389
King Kong
Het hipste hostel van Nederland en een ideale zzp plek. Lekkere zitplekken, centraal gelegen en goede koffie. Op loopafstand van winkeltjes dus ben je op tijd klaar met al je werk kan je easy nog even shoppen.
IMG_4443
Ook in Den Haag heb ik een aantal hippe hotspots waar ik graag even mijn computertje open sla en geniet van hun heerlijke koffie en broodjes. Dit zijn: Hometown, Blossom, Mamy Kelly, Bij Clarence, Cafe 2005 en de betrekkelijk nieuwe hotspot Walter Benedict.
IMG_3685
In Utrecht drink ik graag mijn eerste bakkie bij Zwart Goud en dan werk ik rustig mijn mails weg. Daarna de stad in, een beetje shoppen en dan uitgebreid werken en lunchen bij Broei of Crop. Gezond, gezellig, bio en fairtrade.
IMG_3695