Pleck

Pleck is een super toffe plek in Delft. Een paar deuren verder dan mijn andere favo hotspot Kek (klik hier) zit deze healthy hotspot en supermercado in één. De Voldersgracht is een van de leukste grachten in Delft.
Vlakbij de Grote Markt en vol leuke, gekke, toffe winkeltjes en coole koffie hotspots.IMG_2039
Pleck zit hier pas net en is nu al een bekende hotspot. De inrichting is cool, denk aan cactussen, hout, beton en afgebikte wanden. Een beetje fashion, leuke cadeautjes, gezonde producten voor in de keukenkastjes thuis en lekkere broodjes, salades en smoothies.

Dikke vette like!
Naast koffie drinken en lunchen kan je bij Pleck ook terecht voor leuke dingen voor in je huis, cadeautjes of een leuk shirtje of truitje. De collectie is klein en wisselt daarom vaak. Geen tijd om een cadeautje te scoren voor die ene verjaardag? Loop gewoon even binnen bij de zusjes van Pleck!
IMG_2045
IMG_2046
Gezonde sappen vers uit de machine of in een pakje mee voor thuis, ook dat haal je hier. Pleck heeft een supermercado met allerlei biologische, gezonde dingen die je kunt aanschaffen zodat je thuis ook makkelijk, lekker en gezond kunt eten en koken. Ik probeerde deze veggie smoothie met boerenkool en die was lekker joh!
IMG_2050 IMG_2040 IMG_2048
Pleck heeft een super knus terras aan de Voldersgracht. Je zit praktisch aan het water en ziet zo de meerkoetjes voorbij zwemmen. Heerlijk in de zon genietend van een kopje koffie is dit de ideale plek om je dag te beginnen. Of te eindigen.

Pleck is open van dinsdag tm zondag van 08:00 tot 19:00 uur. Check hier de website voor meer info.
IMG_2053