Zwart Goud

Zwart Goud koffie & vintage is een van mijn favo koffie hotspots in Utrecht. De wijk Lombok (Utrecht Oost) is net als in Amsterdam een super upcoming hood. Toen ik hier doorheen fietste ontdekte ik zoveel leuke winkeltjes, zaakjes en hotspots. Zwart Goud is daar één van.
IMG_1927
Zwart Goud koffie & vintage zit op een hoekje aan de Kanaalstraat en valt direct op door de coole robuuste muren, leren bank, vintage stoelen en het gave schilderwerk. Eigenaar Fred zet met passie voor iedereen het lekkerste bakkie koffie van Het koffielab. Maar de echt koffie connaisseur serveren ze ook filter koffie’s waaronder Kyoto slow drip, V60, en clever.
IMG_1936
Genoeg koffie gehad? Een lekker sapje of Exota drink staan hier ook op het menu. Wat lekkers ontbreekt uiteraard ook niet, Rose & Vanilla verzorgt de panini’s en biologische baksels. Ben je verliefd geworden op een van de toffe stoelen of banken? Niet getreurd, die zijn gewoon te koop.
IMG_1931
Gezellig met kids? Jazeker dat kan! Zwart Goud heeft een hele toffe kinder kamer achterin de zaak, waar kids ongestoord kunnen spelen en rondrennen. Ook serveren ze kindercappuchino’s, hoe leuk is dat!

Maandag open vanaf 12uur en di tm za vanaf 9uur. Klik hier voor de website.
IMG_1932IMG_1928
IMG_1925
IMG_1934IMG_1935