Crop

Crop is een hippe & relaxte plek. Een “green food café” in een mooi hoekpand aan het water in Utrecht. Ze hebben een lekker terras en een heerlijke (gezonde) menukaart.

Sappen en smoothies in allerlei soorten en maten. Zoals een Orange & Green met sinaasappel, spinazie en banaan. Of een Purple Power met rode kool, appel en gember.
IMG_3699
Ze serveren soepjes van kromkommer (i like!), hebben huisgemaakte carrotacke en heerlijke koeken. Natuurlijk ook gezonde salades, allemaal met verse biologische ingrediënten. Zelf samenstellen mag maar ze hebben ook een aantal specials zoals de Asian Delight. Dit is een salade met wilde rijst, huisgerookte kip, mango, bosui en babycorn. On top of it gefrituurde uitjes en een dressing van chilipepertjes en koriander. Sounds good!

Oathies.
Yes!! Ze hebben oathies!! Heerlijk belegd met banaan, kaneel en honing of met bijvoorbeeld kaas, hummus of geitenkaas.
IMG_3695
Het interieur is licht, veel hout met natuurlijke, groene accenten, gezellige kussentjes en overal gezonde producten in de schappen. Een strak design zonder ongezellig aan te voelen. Met een gezonde menukaart als deze en hun supersnelle internet is dit een van mijn favoriete werk spots in Utrecht!
IMG_3705
IMG_3704
Wil je gezellig en gezond lunchen in Utrecht? Dan is Crop een perfecte keuze! Een leuk terras met in de middag zon, vlakbij het centrum, biologische producten en leuke bediening. Een echte hippe healthy (vegan) hotspot.

Crop Utrecht: Biltstraat 1.