Kek

Er is één rede waarom ik zou verhuizen naar Delft. En dat is Kek. Kek is en blijft een van mijn favoriete hotspots en ik hoop dan ook elk jaar dat ze ein-de-lijk een vestiging in Amsterdam gaan openen. Maar helaas… Tot op heden moet ik nog steeds naar Delft.

Kek zit op de leukste gracht van Delft, de Voldergracht en ze hebben hier heerlijke verse sapjes, broodjes, salades, soepen en goddelijke smoothiebowls! Van chill plek tot werk plek, een kinderhoek en een terras; Kek heeft het allemaal!
kek

Wat kan je bestellen bij Kek?

Als je binnenloopt dan passeer je gelijk mijn favoriete gedeelte; de sapbar! Hier zie je kilo’s aan vers fruit en groente liggen en die hele voorraad jagen ze er in een paar dagen doorheen. Ik bestelde hier de caroteen booster en deze is echt heerlijk als je van wortel houdt. Maar je kan allerlei (zelfverzonnen) smoothies en juices bestellen en ze hebben zelfs (hoe hip!) cold brew coffee. Top met dit zomerse weer dus.
kek

Waarom ik zo gek ben van Kek

Qua eten ben ik ook elke keer helemaal verkocht. Er staat genoeg van zowel hartig als zoet op de kaart. Dus een ieder komt hier aan zijn trekken. Wij gingen dit keer voor het broodje makreelsalade, de panacotta en de Bali bowl. Mag ik alsjeblieft even stil staan bij deze bowl? Ik ben een beetje verslaafd geraakt aan ontbijten met acai en smoothie bowls maar deze slaat echt alles. Zo heerlijk fris en tegelijk ook zoet. Love it!
kek

Shoppen en eten bij Kek

Kek is vanaf het begin al een winkel in een restaurant/bar. Een zogenaamde conceptstore dus. Je kan hier hele schattige spulletjes kopen voor je interieur, maar ook leuke kaarten en sieraden. De spullen uit het winkeltje passen perfect in het vrolijke interieur en het personeel is vriendelijk, goed en super snel.  Aangezien Kek zo rete populair is kan het zijn dat je moet wachten op een plekje, maar dat heb je er graag voor over. Believe me.
kek

Trek gekregen? Check dan zeker even hun Facebook pagina.