The Hoxton

The Hoxton op de Herengracht is een coole, young urban hotspot middenin de 9 straatjes area. Eigenlijk is het een hotel, maar als je dit niet weet heb je het helemaal niet door. En dat is chill. Want wij Nederlanders vinden lunchen en borrelen in hotel restaurants soms nog een beetje too much, maar bij The Hoxton hoef je hier helemaal niet bang voor te zijn.
IMG_2728
Het entree is groot en cool. Je komt binnen in een soort hippe huiskamer met overal grote banken, dikke fauteuils, mooie stoelen en knusse zithoekjes. Een groepje hippe chicks die zitten te lunchen, mannen in pak met mac books en een moeder met 2 schattige kindjes. Het publiek is een leuke mix van locals, toeristen en hipsters.

De receptie van het hotel is even zoeken want deze zit niet direct in het zich. En dat is een pluspunt. Want zo heb je niet direct de ‘hotel vibe’ waar heel veel mensen niet zo goed tegen kunnen… The Hoxton werkt samen met Stach en de manager legt uit dat je bij de receptie allerlei Stach producten kunt kopen voor op je kamer. Hoe leuk! Daarnaast mag je 1 uur GRATIS bellen naar het buitenland en dat is een service waar ze mee scoren. Hoe leuk is dat! The hoxton I love you.
IMG_2614
De kamers zijn cool, ruim, hebben een vintage chique design en een fantastisch uitzicht. Wij keken uit over de gracht waar continue bootjes voorbij kwamen, toeristen die zitten te picknicken aan de rand van het water, een en al gezelligheid! Nog een pluspunt: niet alleen in je kamer, maar overal in het hotel zitten stopcontacten en usb stopcontacten. You’ll never run out of battery here!
IMG_2743
Met The Breakfastbag geef je aan wat je wilt ontbijten de volgende dag en hoe laat ze dit mogen brengen. Heel chill… Gewoon in je pyama samen een Stach ontbijtje nemen, dan weer lekker even in bed kruipen en pas met de brunch bij Lotti’s aanschuiven. Ideaal.
IMG_2669 IMG_2622
The Hoxton is het ideale hotel. Middenin het centrum, goede sfeer, coole mensen en perfecte service. Bij hun restaurant Lotti’s kan je goed eten en in de bar is het elke avond een klein feestje.
IMG_2676  IMG_2624
Ook als je geen gast van het hotel bent is The Hoxton de ideale brunch en borrel hotspot in het centrum van Amsterdam. Mark my words!

Tijdens mijn verblijf heb ik een klein sfeerfilmpje gemaakt, take a look:

IMG_2720 IMG_2639 IMG_2653
The Hoxton: Herengracht 255.
Meer weten over Lotti’s het hippe restaurant van The Hoxton? Klik hier.