Coffee & Coconuts

Als er één zaak is die ik altijd noem als mensen een leuke plek om te lunchen in De Pijp vragen, of als ik toeristen tegen kom dan is het wel CT Coffee & Coconuts. Deze zaak is namelijk beyond all expectations. Niet alleen door de grootte of het spectaculaire interieur, niet alleen door het super vriendelijke personeel (al staat er een rij van 30 man) of het lekkere menu. Het is gewoon het hele plaatje dat klopt.

CT Coffee & Coconuts

coffee coconuts

Bali vs New York

Vanaf het moment dat je hier binnen komt waan je je in een van de coolste tenten in New York. Het pand is waanzinnig groot, hoog, industrieel maar het voelt er warm, natuurlijk en puur aan. De zogenoemde ‘Bali vibe’ die er hangt zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt, ontspant en zin hebt in al het lekkers wat er op het menu staat. Overal zitten mensen, hangen mensen of werken mensen.
coffee coconuts

De zaak is licht, comfortabel en er zijn alleen maar natuurlijke materialen gebruikt. De banken zijn groot en zacht waar je zo heerlijk in wegzakt. De drie verdiepingen zijn verdeeld in ‘werkplekken’ en gezellige plekken dus aan iedereen is gedacht. Je hoeft je niet te storen aan thee leutende pubers als je moet werken en andersom kijken mensen die gezellig een broodje willen eten niet continue naar alleen maar Macbooks. Nice.
Coffee & Coconuts

Verse Coffee & Coconuts koffie vanaf 7am

Vanaf 8 uur zijn ze open en kan je hier terecht voor een heerlijk ontbijt en goede koffie. Heerlijk versgebakken croissants, brood, homemade granola, smoothiebowls, coconut pancakes en mijn alltime favorite de scrambled eggs met feta en avocado.
Coffee & Coconuts

Borrelen of een hapje eten?

Ook dan kan! Ze hebben een fantastische healthy salad bar, heerlijke burgers en yes!! Thai Thai bier van Oedipus. Dus het is geen chicks tent, want ze serveren gewoon bier, burgers en hotdogs. Mijn lief heeft zijn Coconut burger moeten delen omdat ie zó lekker was. Verder serveren ze saté ajam, summer rolls, sashimi, Nederlandse burrata, babi guiling, taco bowls en nog veel meer lekkers.
Coffee & Coconuts

Coffee & Coconuts Bali

Ja je leest het goed, in 2018 opent CT Coffee & Coconuts Bali na jaren klussen, timmeren en doen haar deuren. All info over deze niet normaal vette hotspot komt heel snel online!

CT Coffee & Coconuts zit op de Ceintuurbaan 282. Op het hoekje van de Ferdinand Bol en schuin tegenover Joe & The Juice. Meer info? Check hier hun website. Interieur photocredits: Nanda Hagenaars.