Walter Benedict

Walter Benedict is een nieuwe hippe bistro op de Denneweg in Den Haag. Dit is sowieso mijn favoriete straat van de stad dus ik was helemaal blij toen ik deze nieuwe hotspot ontdekte.
Schermafbeelding 2015-08-05 om 18.30.06
Het kleine terras met de Franse tafeltjes van Walter (naast Oker een van mijn favo’s) ziet er schattig uit. Er zitten mensen koffie te drinken en een lief jochie knabbelt aan een croissantje. Dit tafereel zorgt ervoor dat je hier gewoon naar binnen wilt.IMG_3685
Het interieur is hip en gezellig. Brick walls, grote lampen, mooie houten tafels, coole krukken en een gave bar. Overal mooie bloemen en er ligt een hip tapijtje. I like it already.

Het ontbijt menu bestaat uit heerlijke sappen en smoothies, croissants, eggs benedict (duh!), sandwiches met brood Van Menno en voor de lunch voegen ze daar natuurlijk steak tartare met friet aan toe, wat salades, soepen en een steak.
Schermafbeelding 2015-08-05 om 18.31.05
Maar ook voor de borrel kan je hier goed terecht.Knapperig brood Van Menno met camembert uit de oven, plateaus met charcuterie, fromage, oesters, van Dobben bitterballen, gerookte zalm en tapenade.
Schermafbeelding 2015-08-05 om 18.30.37
Voor het diner hebben ze uiteraard een heerlijke steak tartare, een hamburger, gevulde aubergine, vis en een côte de boeuf voor 2 personen.

Nog een pluspunt: ze hebben een hele leuke binnentuin. Ideaal voor als het lekker weer is en voor de rokers onder ons. Hier kan ik dus prima met mijn moedertje heen!
IMG_3679
Walter Benedict: Denneweg 69a.
Klik hier om te reserveren.