Pressroom

Pressroom is het mooiste kantoor in Amsterdam wat ik mij kan wensen. Een stak design, heerlijke banken om met je laptop op weg te kruipen en supersnel internet. Knappe en aardige barista’s, extreem goede koffie, ijskoud water met komkommer, gezonde sapjes en een goede lunch.
IMG_0689
Deze coole corporate hotspot zit in het INK Hotel aan de Nieuwezijds Voorburgwal 67. Vlakbij het Centraal Station en als je hebt geshopt de ideale plek voor een fancy salad. Fancy salad? Yes.

IMG_1473
De INKsalad is my favorite! Een mix van zoet/zure groente, verschillende soorten sla, quinoa, gepofte rijst en prachtige bloemen. Heerlijk en een echt kunstwerk op je bord!
IMG_1477
Pressroom is naast een ideale werk spot ook perfect voor zakenlunches, cocktails of diner. Stijlvol, hip en de goede service die je verwacht in hotels zoals het INK. Mocht je zin hebben dan kan je ook genieten van het ontbijt buffet en dat kan ik je zeker aanraden.
IMG_0690 IMG_0696IMG_1467Processed with VSCOcam with g3 preset

Opzoek naar een hotel in het centrum? INK is dan een perfecte optie. Redelijke prijzen, prachtig ingericht en heerlijke kamers. Op de muren is de kaart van Amsterdam afgebeeld en dit is zo gaaf gedaan! Hier heb ik minuten naar zitten kijken. De kamers zelf zijn super comfortabel  en op en top design. De douche is zo lekker ik denk dat ik mijn record hier heb verbroken. Sorry guys, maar ik kon er echt niet onderuit komen.
IMG_1134