Club Zand

Castricum aan Zee is om de één of andere reden voor mij de minst voor de hand liggende als ik denk aan een dagje strand. Scheveningen is voor mij als thuiskomen, Zandvoort aan Zee met parels zoals Hippie Fish en Noordwijk met hotspots zoals TulumTulum, Branding en Witsand. Wijk aan Zee daar kom ik al jaren eigenlijk alleen maar voor de goddelijke appeltaart van Aloha Beach. Er zijn dus zoveel opties dat iets nieuws, zoals Castricum aan Zee, er telkens niet van kwam. Tot vandaag. Want Club Zand stond al heel lang op mijn ‘to do list’.

Club Zand in Castricum aan Zee
Club Zand

Club Zand zit op ongeveer 40 minuten rijden van Amsterdam en je kunt er goed parkeren. Er zitten twee enorme parkeerplaatsen onderaan het strand en dan hoef je nog maar een minuut of vijf te lopen. Club Zand is het hele jaar open dus ook op mooie herfstdagen en tijdens zonnige winterochtenden kan je hier na een lekkere wandeling neerstrijken voor warme chocomelk met slagroom of een lekkere borrel.

Chille vibes bij Club Zand
Club Zand

Zodra ik het terras van Club Zand op komt krijg ik meteen die chille beachvibe waar ik zo van hou. Houten picknicktafels, chille hangstoelen aan de zijkanten, overal lampjes en planten en gezellige parasols. Me like! Ik ben totaal niet van de fancy of chique strandtenten ik hou van Bali Vibes, oud wrakhout, natuurlijke materialen en ik wil vooral niet het gevoel hebben dat ik eerst mijn voeten moet vegen voor ik naar binnen ga. En dat heb je hier totaal niet. Dit is gewoon een strandtent zoals je ‘m wil hebben!

Elke dag open
Club Zand

Nu er veel strandtenten het hele jaar open mogen blijven, steken ze veel meer moeite in de inrichting en dat is zo top Want nu zijn het meer hippe hotspots aan het strand en niet zoals veel tenten vroeger waren gewoon echte strandtenten die met weinig liefde zijn ingericht. Club Zand is stoer en gezellig ingericht en ik kan me voorstellen dat je hier in de winter ook echt mega knus zit. Veel hout, een grote haard, gezellige wollen vellen en leuke zitjes. De meisjes in de bediening zijn vlot en gezellig en het eten is goed.

Het Menu
Club Zand

Op het menu staan sappen en shakes zoals een Banana Shake, Kombucha, huisgemaakte limo, verse mango en appelsap smoothies en ze hebben havermelk voor in je koffie.. Helemaal top!
onbtbijt en lunch club  zand

Ontbijten kan je met de all day breakfastbowls pink pitaya of yoghurt met granola, bagels met scrambled eggs of een croissantje. Lunchen doe je met flatbreads, salad bowls en vanaf 12uur hebben ze ook shakshuka, gevulde zoete aardappel, mossels met gin, een dorade special, een steak en NIET NORMAAL lekkere zoete aardappelfrietjes. Meer weten? Check de website hier.

Adres; Zeeweg 70, 1901 NZ Castricum
Voor een lijst met de beste beachclubs per strand klik hier.