Best Beachclubs Noordwijk

Ik als Haagsche ben natuurlijk het meest in “Skiffa” aka Scheveningen te vinden en ik weet daar dan ook moeiteloos de weg. Maar ik vind het ook leuk om andere stranden te ontdekken. Zandvoort bijvoorbeeld, daar zitten ook echt waanzinnige beachclubs en vanaf Amsterdam is dat prima te doen. Noordwijk, daar ben ik nog niet zo vaak geweest. Tot ik tijdens een zomers weekend eens besloot iets nieuws te willen doen. En dat werd een groot succes. Een weekend vol zon, zee, strand, koude biertjes, lekkere happen en verse kreeft. Noordwijk aan zee is helemaal goedgekeurd. Ook nieuw in Noordwijk? Ik heb voor jullie een lijst met de Best Beachclubs Noordwijk. Check ze hier;

Dit zijn de Best Beachclubs in Noordwijk
Best Beachclubs Noordwijk

Branding

Branding is de oudste broer van Ubuntu en Hippie Fish in Zandvoort en zit als enige telg van de familie in Noordwijk. Met stip op 1 mijn favoriete strandtent. Waarom? Het is een knappe zaak, het is er altijd gezellig, ze hebben goeie muziek, leuke bediening en goed eten. De tijden dat je op het strand nooit een fatsoenlijk hapje kon eten zijn gelukkig voorbij. Hier in ieder geval wel. Het is een redelijk jonge / hippe strandtent maar er zijn ook genoeg 30ers met kids. ‘S avonds staat de muziek gezellig hard dus mocht je met oma en je schoonouders een hapje op het strand willen eten dan is dit misschien niet de aller beste locatie. Maar voor een gezellig hapje met vrienden of een romantic datenight is dit weer wel the place to be. Ondanks dat hier genoeg gezinnen met kleine kids zitten, zijn ze helaas nog te beroerd om een boterhammetje met jam te smeren voor de aller kleinste dus neem zelf wat brood mee want hier krijgen ze (helaas) niets.
Best Beachclubs Noordwijk

Bries

Bries is een beetje een chique strandtent. Niet too much maar je weet dat als je hier zit het je aan niks zal ontbreken. Op het strand zijn overal bedjes, windschermen en parasols opgesteld en een team van jonge meiden van rond de 16 begeleiden je naar je bed. Goed opgeleid want aan iedereen wordt gevraagd of ze een tas kunnen dragen of je kunnen helpen met iets. De service op het strand is snel en ze werken hier met vlaggetjes dus de hele dag worden we op onze wenken bediend. Heerlijk!
Best Beachclubs Noordwijk
De lunch is goed, het menu uitgebreid en op de kaart staan goede broodjes, sushi plateaus, oesters, pasta’s en voor de kleintjes wordt er zonder enige moeite een boterhammetje klaargemaakt. Ze hebben hier zelfs kinderstoelen en kleurplaten. Hoera! Ze hebben goede wijnen, vriendelijk personeel en niets lijkt teveel gevraagd. Bij Bries voelt het echt alsof je op vakantie bent.
Best Beachclubs Noordwijk
Tip: reserveer hier een cabana als je hier de hele dag op het strand wil liggen, dan zit je echt op en top.

Witsand

Als je bij Witsand het paviljoen op loopt dan denk je meteen “yes, hier blijf ik de hele dag zitten”. Waarom? De inrichting is weer helemaal on point. Alles is wit, overal heb je leuke zitjes en je krijgt hier een beetje het Bali of Ibiza gevoel. De sfeer is laidback en het publiek gevarieerd. Exact zoals een strandtent hoort te zijn.  Witsand heeft iets weg van Branding en dat is ook niet gek want she’s part of the family.
Best beachclubs noordwijk

TulumTulum

Naast Witsand zit Tulum Tulum en dat is ook écht een topper van een tent. Zoals verwacht ook uit dezelfde familie en dus net zo leuk en relaxed. Ze hebben eigenlijk twee zaken, een zaak is een stuk groter en heeft ook een hele ruime binnenruimte waar je kunt eten, chillen en relaxen. Ideaal voor als het minder mooi weer is. En iets verderop zit een kleinere versie waar ze alleen een soort bestel en afhaal balie hebben waar je snel broodjes, dranken, sappen en koffie kunt halen en kunt opeten op het strand of op het gezellige terras. Heel relaxed en dus bijna altijd een goed plekje te vinden.
Best beachclubs noordwijk

Breakers Beach
Grand Hotel Huis ter Duin

Wil je meer dan alleen een dagje Noordwijk? Boek dan een kamer in het heerlijk luxe Grand Hotel Huis ter Duin. Dan zit je met je hotel op nog geen 100m van het strand vandaan, met een gigantisch terras en een heerlijke tuin op de eerste rij met zee aanzicht. Het hotel heeft diverse (sterren) restaurants en je kunt er bij Breakers Beach heerlijk oesters slurpen. Weer wat minder? Het hotel heeft zelfs een mooi binnen zwembad dus ideaal voor met kinderen.

Benieuwd naar andere stranden? Check hier de best beachclubs Scheveningen en best beachclubs Zandvoort.
Avondje doorzakken en blijven logeren? Het Vesper hotel is een goede aanrader en Grand Hotel Huis ter Duin.