Best Beachclubs Zandvoort

Zandvoort barst van de toffe en chille beachclubs. Maar toch is en blijft het altijd zoeken naar de perfecte tent. Sommige zijn zo mooi en afgestyled dat ik er niet met mijn plakkerige zand billen durf te gaan zitten. En dat is nou net datgene waar ik een hekel aan heb. Beachclubs moeten mooi en gezellig zijn maar niet té dik. Hoogste tijd dus voor een lijstje met best Beachclubs Zandvoort.
Best Beachclubs Zandvoort

Best Beachclubs Zandvoort

Voor alle Amsterdammers onder ons die even willen ontsnappen aan het drukke en vooral benauwde stadsleven, en natuurlijk voor alle andere strand lovers; ga een dagje naar Zandvoort! Een dagje naar een ander strand kan zo leuk en vernieuwend zijn, alleen is het altijd even lastig uitzoeken waar je nou precies moet zitten. Geen paniek! Ik heb een lijst opgesteld met de crème de la crème van de Zandvoortse strandtenten dus just pick and choose van deze lijst en je zit helemaal top.
Best Beachclubs Zandvoort

Hippie Fish

Mag ik even attentie voor mijn persoonlijke favoriet? Hippie Fish is gloednieuw en direct binnen gekomen op nummer 1. Waarom? Het eten hier is echt te lekker, het interieur heerlijk boho en het personeel is onwijs vriendelijk. De heren achter Ubuntu hebben zich weer bewezen, strandtent twee is wederom goed gelukt. Hippie Fish doet een beetje overspannen over het maken van foto’s van het interieur want “er moet toch wat te raden overblijven” maar je wil de mensen toch laten zien waar je ze naar toe stuurt. Dus met gevaar voor eigen leven heb ik toch wat fotootjes weten te maken.

Het menu van Hippie Fish blijft ook geheim (een tikkeltje vermoeiend en de rede waarom ik zelf nooit naar zo’n tent zou gaan, want met zo weinig info durf ik het niet aan) maar ik kan je verklappen dat het niet standaard en heel erg lekker is. Wij namen de thai beef salade en een sandwich met rode biet en tzatziki en beide waren heerlijk! Ook de crab burger, het broodje carpaccio en de tonijn sandwich zien er goed uit.
Best Beachclubs Zandvoort

Tent6

Tent6 is een hele chille club met een goede strand vibe en ben je met kids dan is hier genoeg ruimte. Buiten kan je heerlijk plaatsnemen op de banken met je voetjes in het zand en binnen zit je ook goed en gezellig. Een goede tip voor de work-a-holics onder ons, Tent6 is lid van De Zee-As. Dit is een organisatie waar je een lidmaatschap kunt nemen zodat je gebruik kunt maken van flex werkplekken aan het strand. Aan het strand ja, je leest het goed. Check it out.

Aan Zee

Een simpele, gezellige en ouderwetse strandtent voor jong en out. Dat is Aan Zee. Het is hier vrij rustig en het zit helemaal aan het begin van de boulevard. Ook hier kan je plaatsnemen wanneer je lid bent van de Zee-As. Toen wij hier waren zat er een heel advocaten kantoor te werken en in de pauze gingen alle pakken uit en werd er gezwommen. Hoe leuk!
de leukste strandtenten van zandvoort

Vooges

Vooges is een beetje the place to be voor de ‘hippe ouders uit Amsterdam’. Heb ik mij laten vertellen… Vooges is een mooie, gezellige en relaxte beachclub waar je binnen, buiten op het terras en op het strand lekker zit en van alle gemakken bent voorzien. Of je nu zin hebt in een brunch met banana panckes of oesters wil eten met een goed glas bubbels. Het kan hier allemaal. Waar ik vooral zo gek op ben bij Vooges is het onwijs vriendelijke personeel. Dat is namelijk nog redelijk zeldzaam op het strand hebben we gemerkt. Bij Vooges zijn ze zo behulpzaam en zo lief voor elke klant, zeker een pluspunt. Ze hebben veel zon en schaduwplekken op het terras en dat is met kids heel fijn en in het zand voor de zaak hebben ze leuke zitjes en stoelen waar alle ouders met kids zich verzamelen. Gezellig spelen in het zand en paps en mams uitgebreid ontbijten. Top toch?
de leukste strandtenten van zandvoort

Ubuntu

Ubuntu. Grote broer van Hippie Fish en altijd mijn favoriet voordat zijn kleine broertje verscheen. Het interieur is exact zoals je ideale strandtent eruit moet zien. Mooi, hip, gezellig en stoer. Het echte strandtent gevoel maar net dat beetje extra. Ook op de minder zonnige dagen is het hier een feest om te lunchen of weg te kruipen bij de haard. Enige minpunt? Het personeel. Dat is helaas af en toe wat snobby. Maar wie weet hoort dat bij het plaatje, want ze werken wel bij de coolste tent van het strand.
Best beachclubs Zandvoort

Tijn Akersloot

Zoveel avonden en middagen heb ik hier versleten op het terras bij Tijn. Vanaf 2011 is Tijn het gehele jaar open en elke strandwandeling eindige dan ook hier met bier en bitterballen bij de haard. Tijn is en blijft super fijn. Voor jong en oud. Het menu is divers, het eten goed en je zit hier dus 365 dagen per jaar van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat helemaal top. Ben je met de auto? Ook dan is Tijn heel fijn want achter de duinen zit op loopafstand een kleine parkeerplaats. Handig!
Best Beachclubs Zandvoort

Ik was trouwens laatst een dagje in Zandvoort en ontdekte een nieuwe te gekke beachclub, Safari Lodge. Deze ga ik heel snel even uitchecken want vermoed dat ‘ie ook op deze lijst thuis hoort.

Best Beachclubs Scheveningen

Dagje Den Haag? Check dan hier de Best Beachclubs van Scheveningen strand! Zin in een weekend Noordwijk? Check hier het artikel Best Beachclubs Noordwijk en weet waar je moet zijn.