Tulum Tulum Noordwijk

Eigenlijk kom ik niet zo vaak in Noordwijk want als echte Hagenees is er natuurlijk niets mooiers van het strand van Scheveningen maar ik moet eerlijk toegeven dat door de komst van Tulum Tulum Noordwijk ik op de A44 stiekem vaak toch een afslag eerder neem…
Tulum Tulum Noordwijk

Tulum Tulum Noordwijk

Tulum is de nieuwste aanwinst van Noordwijk en het jongere zusje van Branding en Witsand. Dit zie je door de fantastische inrichting, de coole meubels, de gave tapijtjes en toffe lampen. Trouwen op het strand is opeens niet zo’n gek idee meer. Wonen trouwens ook niet want ook deze tent ziet eruit als de aller vetste Ibiza of Bali villa ever. Dus knap zitten kan je hier zeker. Maar ook de rest klopt.
Tulum Tulum Noordwijk

Dagje chillen bij Tulum

Tulum heeft 2 zaken naast elkaar en bij beide kan je de hele dag terecht. De ene zaak is wat groter en heeft binnen ook heel veel zitplaatsen en de andere zaak bestaat meer uit een soort hele grote bar waar je zelf je broodjes, drankjes en taart kunt halen. Best handig want door de onwijze drukte kan het op het strand vaak wat langzaam gaan met de bediening en dat heb je hier dus niet. Beide zaken zijn prachtig ingericht, hebben leuke zitjes op het terras in de schaduw, mooie stoelen op het strand en een frisse buitendouche.
Tulum Tulum Noordwijk

Verse juices,lekkere broodjes en de knapste inrichting

Tulum onderscheidt zich niet alleen door de waanzinnige inrichting want Witsand en Branding zijn praktisch net zo mooi, maar ook het menu van Tulum is heel goed. Helaas kan je er niet echt ontbijten, maar bij de kleine bar kan je wel een smoothiebowl met granola krijgen en er is uiteraard taart. Op het menu staan broodjes falafel, makreel en mashed avo met kip en ze hebben natuurlijk salades.
Tulum Tulum Noordwijk

Tulum Tulum Noordwijk is mijn favoriet

Of het komt omdat ze de nieuwste zijn of gewoon net iets knapper dan de rest, ik weet het niet. Maar Tulum is mijn nieuwe favoriet in Noordwijk! Benieuwd naar de rest van de coolste strandtenten in Noordwijk? Check dan hier mijn lijst met Best Beachclubs Noordwijk.

Adres: afrit 21, Zeereep 104, naast witsand, 2202 NW Noordwijk.