Adam en Siam

Het houdt niet op, het Rokin wordt nóg leuker! Naast Metropolitain, Tinner, Café de Paris en Terpentijn opent deze week Adam en Siam haar deuren. Een tikkeltje Frans, een tikkeltje Aziatisch in de mix met wat cultuur.

Dat klinkt goed en is weer eens wat nieuws, leuk! Bij Adam en Siam kan je vanaf nu dagelijks terecht voor een stevige lunch, een goede borrel en uiteraard een gezellig diner. Maar zoals ik al zei, Adam en Siam staat voor meer dan alleen lekker eten, namelijk ook voor kunst en cultuur. Dineren in een galerie, hoe 2016!

De eerste expositie die hier ten toon wordt gesteld is “Structure of Beauty” een overzichtstentoonstelling van Fleurien Dingemans. 11 september is de officiële opening, maar deze is uiteraard al te bewonderen. Dus zit je je tijdens het diner of de lunch te vergapen aan een van de prachtige werken aan de muur? Dan kan je deze die avond nog aanschaffen en mee naar huis nemen.
Adam en Siam

Het historische pand van Adam en Siam heeft net als Café de Paris een ingang aan het Rokin en een ingang van en naar de Nes. De muren zijn hoog, de inrichting chique maar toch toegankelijk. Aan de muur elke keer wat anders, dus een bezoekje aan dit restaurant is altijd anders.
Wat komt er op het menu? De naam verklapt dit al een beetje het wordt “een smeltkroes van de Oosterse keuken en Mokumse branie”. En wat houdt dat in? Simpel, je kunt hier bijvoorbeeld heerlijke kip cashew bestellen terwijl je lover geniet van een oer Hollandse ribeye.

Wij zijn in ieder geval al fan van het concept, nu nog snel even testen. Wordt vervolgd!
Meer info? Check hier de website.