Tinner

Yes!! Mijn favo ontbijt & lunch hotspot op het Rokin Metropolitain heeft er een zusje bij: Tinner.
In the basement van de dinner & drinks hotspot Terpentijn zit overdag van 10-4 Tinner, mét een terras vol in de zon! Ideaal als je bij Metropolitain geen tafeltje meer kunt krijgen of eens wat anders wil proberen.
Tinner

De menukaart is zoals bij alle zaken veelbelovend en wat je mood ook is, je bent hier elke dag van de week, brak of juist helemaal fris meer dan welkom. Lekker wakker worden met een goede bak koffie of een coconut milkshake (yeahhh!!) of stevig ontbijten met een acai bowl, lobster eggs of een knapperige clubsandwich.
TINNER

Het menu wordt eens in de zoveel tijd weer gepimpt dus verrassen doen ze je hier altijd. Er staat altijd wel wat geks op het menu zoals een bloody mary soup, maar ze hebben ook diverse cocktails, burgers, de aller aller lekkerste french toast, broodjes en bowls (yes yes!). All you want, all you need, all day, every day.
TINNER
TINNER
Tinner is net als Metropolitain een aanwinst voor het Rokin. Waar je vroeger in het centrum alleen nog bij de Mac je lunch kon scoren kan je nu ook hartje centrum mega lekker, gezellig en relaxed lunchen. Love it! Het Rokin wordt daarbij steeds gezelliger en leuker want alle terrassen gaan langzaamaan open en ook de locals weten deze plek weer te vinden. Ben je te laat voor lunch? Blijf dan hangen bij Terpentijn, zeker ook een aanrader!
Tinner
Oh en waarom ze een ere plek hebben op de lijst met hotspots die de beste wentelteefjes van Amsterdam serveren? Check deze foto. Die zegt meer dan 1000 woorden.

Voor meer info check hun Facebookpagina.
Adres: Rokin 103.
Tinner Rokin Amsterdam
Voor alle hotspots in het centrum op een rijtje klik hier.