Cafe de Paris

Bar Italia is nu Café de Paris.
Oui oui! Het restaurant heeft een klassiek Franse make-over gehad en Franse hotspot Nacional heeft er een goede concurrent bij!
 Cafe de paris (metropolitain)-4120
Bar Italia was jaren dé hotspot op het Rokin. Goede pizza, dansen op donderdag, cocktails en hipster feestjes. Daar stond Bar Italia voor.
De komst van Paper Planes maakte het plaatje compleet. Tot deze week.

Pizza’s maken plaats voor klassieke Franse gerechten zoals steak frites, coq au vin, côte de boeuf, foie gras en natuurlijk oesters. Maar ze hebben ook verschillende soorten spaghetti, zoals de bekende spaghetti aux fruits de mer met inktvis, mosselen, langoustine, rode peper, vongole en tomaat. Maar ze hebben ook een wat spannendere versie de Spaghetti AOP met knoflook, rode peper, peterselie en witte wijn. Klinkt goed!
Cafe de paris (cafe)-4021
Na het eten nog een dansje doen in de bar? Dat kan nog steeds. Maar ook uitgebreid borrelen kan hier nog steeds. Heerlijke cocktails, kaas en brood plateaus met gezouten boter, vier soorten kaas, vijgenbrood, kweepeercompote, Druiven, Walnoten… need i say more? Oh! Oui bien sur hebben ze ook een ouderwetse vette bek. Maar dan in een Frans jasje, selection d’Olande. Klinkt heel chique, maar het blijven ordinaire bitterballen, kaasstengels en vlammetjes.

Openingstijden:
Bar
Zondag tot en met donderdag van 16.00 uur tot 3.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 16.00 uur tot 4.00 uur

Restaurant
Dagelijks van 18.00 uur tot 1.00 uur

Uitgebreid ontbijten? Brunchen of lunchen? Zoek dan een plekje bij Metropolitan (voorheen Paper Planes). De nieuwe ontbijt hotspot op het Rokin. Pancakes, clubsandwiches en heerlijke sappen! Klik hier voor meer info.

Geen plek meer bij Cafe de Paris? Loop dan een paar deuren verder, daar zit hotspot Terpentijn. Klik hier voor de hele review.