Metropolitain

Metropolitain. De ontbijt hotspot onder Cafe de Paris, zit een paar panden naast Terpentijn. Voorheen zat hier mijn lievelings Paper Planes, dus hun succes overtreffen wordt moeilijk. Maar, eerlijk is eerlijk; they did it!
metropolitain amsterdam

Het menu (all day breakfast) klinkt als muziek in mijn oren. Porridge met amandelmelk, granola met fruit, eggs Benedict, stuffed French toast (sounds good), eggwhite omelet (for all ya skinny bitches), burgers (for breakfast!!), croque monsieurs, crepes any style (yeey!) en truffel frietjes.

Eigenlijk heb ik nog nooit slecht ontbeten of geluncht hier. De pancakes zijn echt amazeballs, de croque’s helemaal the bomb en ook de baguette avo is heerlijk. Ze hebben een heerlijke smoothie bowl, allerlei soorten cakes en crêpes en als je echt trek hebt moet je de steak en eggs eens proberen!  
Beste tosti amsterdam
Wat ik zo leuk vind aan Metropolitain is dat ze zoveel aandacht en liefde stoppen in de bereiding van hun gerechten en het opdienen van de borden. Alles ziet er altijd prachtig uit en het smaakt ook altijd goed. Metropolitain is de leukste ontbijt en lunch hotspot in het centrum van Amsterdam en met hun zonnige terras ook nog eens the place to be to catch a tan!
Hip en leuk Lunchen in het centrum met terras
Check hier de website voor meer info. Na de brunch meteen door naar de borrel? Loop dan naar boven, daar zit Café de Paris of drink een cocktailtje bij Terpentijn, een paar deuren verderop. Hier kan je heerlijk borrelen, drinken, dineren en dansen! Klik hier voor meer info.

Voor meer leuke hotspots in het centrum klik hier.