SNCKBR Utrecht

De vetste snackbar van Nederland? Dat is SNCKBR Utrecht. We kennen SNCKBR natuurlijk uit Amsterdam maar ze openen als een razende in allerlei steden nieuwe filialen. Met als kers op de taart dus SNCKBR Utrecht.
SNCKBR Utrecht

SNCKBR Utrecht de vetste SNCKBR van Nederland

SNCKBR begon in Amsterdam met één zaak maar al snel werden dat er twee en al snel volgden andere steden. Elke SNCKBR lijkt nog cooler en knapper te worden dus ik ben benieuwd wat ze nog meer voor ons en Nederland in petto hebben. SNCKBR Utrecht is in ieder geval op dit moment de nieuwste en vetste SNCKBR.
SNCKBR Utrecht

Snacken zonder schuldgevoel

Deze all day hotspot serveert heerlijke ontbijtjes zoals acai bowls met vers fruit en granola, (binnenkort ook gezonde bananen pannenkoekjes), heerlijke broodjes en nog veel meer. Ik ben fel tegenstander van ‘gezonde’ of bruine croissantjes. Croissantjes zijn gewoon wit en knapperig en je wordt er dik en lelijk van punt. Maar ik heb mij laten overhalen en met succes. Hun spelt croissantjes zijn écht lekker en veel minder ongezond dus!
SNCKBR Utrecht

Alle gerechten die hier worden geserveerd bestaan uit voedzame ingrediënten zonder gebruik te maken van teveel zout en geraffineerde suikers. Gewoon gezond, zonder poespas. Niet meteen bang worden, iedereen hier is welkom. Carnivoren, veganisten en gewoon healthy hipsters. SNCKBR heeft van alles voor iedereen.

SNCKBR Utrecht is als enige 100% VEGAN

SNCKBR Utrecht is 100% vegan. Dus alle scrambled eggs, croissantjes en yoghurtjes zijn plantaardig. Bijzonder, knap en heel vernieuwend. Super cool, cruel free en lekker lunchen.

Coole freakshakes

Wist je trouwens dat ze hier binnenkort ook die geweldige freakshakes gaan serveren? Bomvol calorieën, slagroom, caramel, fruit en versieringen maar ook allemaal vegan.
SNCKBR Utrecht

Ontbijten, lunchen, borrelen en dineren bij SNCKBR Utrecht

SNCKBR Utrecht is de hele dag open en je kunt hier dus heerlijk ontbijten of gaan voor een snelle kop koffie met een croissantje. Maar uitgebreid lunchen kan natuurlijk ook. Borrelen is hier trouwens ook te gek want alle bekende snacks staan hier gewoon op het menu alleen dan in een nét wat gezonder jasje. Heel benieuwd wat jullie vinden van SNCKBR Utrecht dus als je al bent geweest laat even een reactie achter onderaan dit artikel.

SNCKBR Utrecht

SNCKBR staat ook in de lijst met 5 coolste freakshakes van Amsterdam. En ook hun pannenkoeken zijn één van de mooiste en lekkerste van Amsterdam. Benieuwd naar alle hotspots die staan in de lijst met de beste pancakes van Amsterdam?

Adres: Vredenburg 28 3511 BC Utrecht.