SNCKBR

Deze week opende SNCKBR haar deuren op de Van Woustraat. SNCKBR klinkt als een tent waar je na het uitgaan fat fries kunt hakken maar niets is minder waar. SNCKBR is een healthy food café. Healthy & good food want dat maakt je gezond én gelukkig volgens de heren achter deze nieuwe keten.

Sounds good to me. Deze all day hotspot serveert heerlijke ontbijtjes zoals acai bowls met vers fruit en granola, gezonde bananen pannenkoekjes, heerlijke eieren en nog veel meer. Ik ben fel tegenstander van ‘gezonde’ of bruine croissantjes. Croissantjes zijn gewoon wit en knapperig en je wordt er dik en lelijk van punt. Maar ik heb mij laten overhalen en met succes. Hun spelt croissantjes zijn écht lekker en veel minder ongezond dus!
SNCKBR

Alle gerechten die hier worden geserveerd bestaan uit voedzame ingrediënten zonder gebruik te maken van teveel zout en geraffineerde suikers. Gewoon gezond, zonder poespas. Niet meteen bang worden, iedereen hier is welkom. Carnivoren, veganisten en gewoon healthy hipsters. SNCKBR heeft van alles voor iedereen.
SNCKBR

Dit keer heb ik alleen ontbeten, maar ik zag dat er oven bitterballen en frikadellen op het snack menu stonden en daar ben ik uiteraard heel erg benieuwd naar. Ook de hamburger en shoarma schijnen fingerlicking good te zijn.

Bij SNCKBR kan je snel wat halen, gezellig een hapje eten of komen borrelen. Elke dag open vanaf 08:30 uur en in het weekend open tot 03:00 uur. Wist je dat ze ook gezonde superfood cocktails hebben?
SNCKBR

Adres: Van Woustraat 34-36.
Oh en de gezonde boekweit pannenkoeken met kokosroom en banaan staan ook in de lijst met beste pancakes van Amsterdam.