5 coolste freakshakes van Amsterdam

Freakshakes zijn niet meer weg te denken uit de gemiddelde Insta feed of menukaart maar helaas kan het ook gigantisch mis gaan. Ik ben zelf nog steeds het meest dol op de milkshakes van de Mc Donald’s (sorry) maar ik testte met mijn team maar liefst 15 verschillende soorten freakshakes in Amsterdam en we kwamen unaniem tot de beslissing dat dit de 5 coolste freakshakes van Amsterdam zijn. En niet alleen de coolste, ook de lekkerste!

Dit zijn de 5 coolste freakshakes van Amsterdam

SNCKBR
5 coolste freakshakes van Amsterdam

Deze shakes zijn stuk voor stuk plaatjes en eigenlijk alle drie mega lekker. Ze doen ons denken aan de shakes uit Grease die ze drinken bij de Peach Pit. Remember? Op het menu bij SNCKBR staan freakshakes met pindakaas, brownie vanille en mango passievrucht. Goed nieuws voor mensen met een lactose allergie want alle shakes zijn op basis van soja en kokosroom. Met maar liefst twee vestigingen is SNCKBR altijd wel bij je in de buurt. Of aan de Kinkerstraat 106 in West of fiets naar de Van Woustraat 36 in de Pijp. Meer weten over SNCKBR? Klik hier.

Corner bakery
5 coolste freakshakes van Amsterdam

Corner Bakery gaat altijd all the way. Ze hebben niet alleen freakshakes op het menu maar bijvoorbeeld ook roze chocomelk met mini marshmallows. Deze suikerbommen doen de naam freakshake eer aan. Geloof me, als je dit naar binnen heb gewerkt ben je klaar voor de rest van de dag. Wist je dat ze naast de De Corner Bakery aan de Johannes Vermeerstraat 40 nu ook een nieuwe zaak hebben in West tegenover het Fashion Center? Lees hier alles over hun nieuwe zaak.

Krasnapolsky
5 coolste freakshakes van Amsterdam

Bij Krasnapolsky denk je vooral aan luxe en dure gerechten of aan Justin Bieber want die schijnt daar tegenover een appartement gekocht te hebben… Maar tegenwoordig moet je zeer zeker ook aan het Krasnapolsky denken als je zin hebt in een freakshake. Op het menu staan drie smaken; vanille, chocola en (hou je vast) peer. De laatste trok mij in eerste instantie het minst maar dit bleek de aller lekkerste! De shake smaakt naar peer (duh!) en is versierd met gouden chocolade krullen, brownies, crisps van gember en matcha en natuurlijk veel slagroom. Loop het water je al in de mond? Terecht. Trouwens, de shake kan lactose- en glutenvrij gemaakt worden. Grand Hotel Krasnapolsky vind je op de Dam 9.

Bulls&Dogs
5 coolste freakshakes van Amsterdam

Bulls&Dogs doen er nog een schepje bovenop. Zoveel keuze en zo veel coole smaken serveren ze hier, dat is gewoon niet normaal. Nieuw op de kaart zijn de lemon cheesecake shake, de pepernoten shake en de kinderchocolade shake. Alle smaken en combinaties zijn zo goed bedacht en als er één shake Instaproof is dan is deze het wel. Voor de vegans wederom goed nieuws, want ze hebben ook lactosevrije freakshakes! Voor Bulls and Dogs moet je naar de Van Woustraat 58. (Foto: Pie Aerts).

Ree7

Ree7 zit gevestigd in de Negen Straatjes. De perfect locatie voor een pit stop wanneer je aan het rond struinen bent langs de leuke winkeltjes, of al uren in Zipper hebt rondgedwaald voor die ene vintage schat. Ga je voor de chocolate fantasy milkshake of neem je de strawberry dream? Er komen trouwens nieuwe shakes op het menu dus die gaan wij zo snel mogelijk testen. Keep you posted! Oh en zoals de naam het al zegt, zit Ree7 in de Reestraat op nummer, jawel, 7.
5 coolste freakshakes van Amsterdam

Mis jij jouw favo freakshake in deze lijst? Laat het ons weten!