SmoothieBowls

Mijn favoriete ontbijtje is een soja latte met een xxl smoothiebowl. Ok en als het kan ook een croissantje met kaas erbij en misschien een kleine red velvet cupcake, maar het is niet altijd feest. Smoothiebowls zijn het perfecte ontbijt, maar ze zijn ook ideaal voor de lunch of als snack. Acai bowls daar ben ik verslaafd aan dat weten jullie inmiddels wel, maar smoothiebowls zijn minstens zo lekker! Maar waar eet je de aller lekkerste? Ik heb ze  (op willekeurige volgorde) voor jullie op een rijtje gezet:
Beste Smoothiebowls van Amsterdam
Corner Bakery
Dit kleine super schattige zaakje in Zuid heeft misschien wel de aller mooiste smoothiebowls van Amsterdam. Maar niet alleen de smoothiebowls (mango & acai) zijn heerlijk, ze hebben nog veel meer. Het beste BLTCA broodje van heel Amsterdam, fantastische milkshakes en goddelijke carrotcake. Absoluut een van mijn favorieten!
Beste Smoothiebowls van Amsterdam

FRNZY
Deze nieuwe hotspot in de Pijp serveert misschien wel de áller lekkerste smoothiebowls van Amsterdam. De groene is mijn favoriet, maar ook de berry variant mag er zijn. Een mix van kiwi, banaan en spinazie en allerlei gezonde toppings. Geen kleine portie dus echt een lekker en stevig ontbijt.
Smoothiebowls Amsterdam FRNZY

At Seven
Naast mijn geliefde Acai Tigela hebben ze hier ook een mango smoothie bowl en die is ook echt niet normaal lekker. De mango special is een soort van yoghurt mango smoothie met vers fruit, cruesli en noten. Lekker, gezond en het ideale after workout ontbijtje.
Smoothie bowl

Pluk
Naast hele lekkere bananenpannenkoeken hebben ze bij Pluk ook een hele lekkere acai smoothiebowl met vers fruit en granola.
Beste Smoothiebowls van Amsterdam

Yay
Yay is een van de meest healthy hotspots van Amsterdam en alles ziet eruit als ware kunstwerkjes. De taarten, salades en quiches zien er eigenlijk te mooi om op te eten uit. En zo ook hun acai smoothiebowls. Yay is de ideale plek om even lekker te ontbijten of lunchen als je aan het banjeren bent over de Cuyp en je kunt er nog shoppen ook!

Beter & Leuk
De breakfastbowl van Beter & Leuk wordt gemaakt met rijstmelk, framboos en banaan. En dan toppen ze het geheel af met paleogranen, cocosrasp en allerlei lekkere dingen.
Smoothie bowl

Cottoncake
Buiten het feit dat je bij Cottoncake heel goed kunt shoppen kan je hier ook onwijs lekker ontbijten en lunchen. Zoals alles ziet ook de smoothiebowl er prachtig uit en hij is ook nog eens heel erg lekker en gezond. Wat wil je nog meer!
Cottoncake Smoothiebowl Pijp Amsterdam

SNCKBR
Deze gezonde ‘snackbar’ op de Van Wou heeft naast heerlijke spelt croissantjes ook een hele lekkere smoothie bowl. Deze bowl bestaat uit een mix van blauwe bes, banaan, kokoswater, kaneel, vanille proteïne poeder, vers fruit en mega lekkere granola. Echt een aanrader!
best smoothie bowl lunch Rokin Amsterdam City Center

Metropolitain
De smoothiebowl van Metropolitain is een van de lekkerste van Amsterdam maar ook een van de mooiste. Ik kies altijd voor de optie met Griekse yoghurt want dat maakt de bowl nog romiger. Een mix van mango, vers fruit, banaan, chiazaad, gedroogd fruit en passievrucht. Heerlijk en heel erg gezond!
Smoothie bowls healthy amsterdam city centre

The Meets
Deze nieuwe super healthy hotspot in de Pijp heeft een heerlijke acai smoothiebowl met vers fruit, granola en cocos. Bij The Meets kiezen ze altijd voor de meest gezonde variant en hoe ze het doen weet ik niet, maar het is altijd net zo lekker als de ongezonde variant!
The Meets De Pijp Healthy Hotspot

Zelf maak ik ook heel vaak smoothie bowls, nét iets vullender dan een smoothie en stiekem ook heel lekker natuurlijk!
Voor de recepten klik hier.
Best smoothie Bowls in Amsterdam