Pluk Amsterdam

Het áller leukste ontbijt en lunch tentje in de 9 straatjes, of eigenlijk in het hele centrum van Amsterdam is en blijft toch wel Pluk. Pluk Amsterdam zit op de Reestraat 19 en dit jaar opende jaar iets grotere zusje Pluk Amsterdam 2 op de Berenstraat nummer 19. Wat een feest!
Pluk Amsterdam

Pluk Amsterdam

Waarom Pluk Amsterdam mijn favoriet is? Dat zou je eigenlijk zelf moeten zien. Deze fantastische hotspot middenin de 9 straatjes is namelijk echt all you ever wanted. De toonbank staat vol met de mooiste en meest lekkere cakes en taarten, er zijn verschillende gezonde sapjes te krijgen en uiteraard goede broodjes, salades en acai bowls. Maar er is meer. Je kunt hier de leukste hebbedingetjes shoppen, detox kuren doen, Unicorn bowls bestellen en beide zaken zien er niet normaal leuk uit. Het liefst begin ik mijn dag elke dag hier, lekker kopje koffie, stukje cake erbij en een Unicorn bowl. Dan kan je dag toch niet meer stuk?
Pluk Amsterdam

De lekkerste gerechtjes en leukste cadeautjes heeft Pluk

Wat Pluk dus extra leuk maakt is dat je blij Pluk ook nog kunt shoppen! Heel handig als je ook nog even snel een cadeautje moet scoren. Ze hebben vooral hippe interieur spulletjes, kaarsen, mooie glazen, bestek setjes, coole servetten, leuke koppen en mokken, mooie kaasplanken etc.
Pluk Amsterdam

Unicorn bowls en Matcha lattes bij Pluk Amsterdam

Naast de goddelijke carrotcake en bananabread is de rest van het menu net zo lekker. De broodjes worden goed belegd en de salades zien er super fancy uit. Er staan talloze super healthy opties op het menu naast alle lekkere taartjes en ze hebben zelfs een healthy pizza met een bodem van bloemkool! Maar dat is niet alles, sinds kort serveren ze hier dé Instagram hit, de Unicorn Bowl en buiten het feit dat ‘ie er te gek uit ziet is ‘ie ook nog eens heel erg lekker.
Pluk Amsterdam

Het enige ‘nadeel’ vind ik, is dat je zelf beneden moet bestellen en direct afrekenen. Soms moet je daardoor wel 3 keer terug naar beneden, maar at the end it het het allemaal meer dan waard.

Pluk: Reestraat 19 & Berenstraat 19 Amsterdam.
Vind hier meer tips voor shoppen en lunchen in de 9 straatjes.
Ree 7 hoort trouwens ook bij de Pluk familie, dit zit ook in de 9 straatjes en hier zit je ook enorm leuk.
Pluk Amsterdam