FRNZY

FRNZY is een gloednieuwe healthy hotspot in de Pijp vlakbij Bakers & Roasters op het hoekje van de Eerste Jacob van Campenstraat. Een groot terras wat er ‘s ochtends al zonnig bij ligt lokt mij hierheen.
Vietnamese lunch hotspot Pijp Amsterdam

Bij het zien van de menukaart wist ik het direct: i’m totally gonna love this place! Een mix van healthy ontbijtjes en lekkere wafels met een Asian twist. Wafels met een Asian twist? Ik hoor je denken… Maar nee, het is écht lekker! Dat groene lijkt een beetje op de groene spekkoek die je bij Indische restaurants altijd krijgt en is niet alleen lekker, het staat ook nog eens leuk.
Wafels Amsterdam
Voor de lunch is het een mix van klassiekers en Aziatische gerechten. Zo staat er een croque op het menu maar ook een ‘Bo Kho’ dat is een Vietnamese beef stew, of een bun salad en uiteraard Vietnamese springrolls en een papaya salade. Eindelijk weer eens wat nieuws in Amsterdam! Soms wil je gewoon eens wat anders dan een broodje of gepocheerde eieren met avocado en uitgebakken spek. En dat kan vanaf nu in de Pijp bij FRNZY.
Smoothiebowls Amsterdam FRNZY

Net open en nu al een plekje verworven op de lijst van ‘Beste smoothiebowls van Amsterdam‘. Voor het ontbijt zit je hier dus meer dan goed, nu nog snel de lunch testen want ik ben dol op Vietnamese hapjes en salades.
FRNZY breakfast lunch hotspot pijp amsterdam

FRNZY ziet er van buiten heel stoer uit met de zwarte gevels en deze rauwe look is doorgetrokken naar binnen. Maar de plantjes aan de wand, de leuke tegeltjes op de vloer en de toffe muurschildering geven het geheel toch een gezellige sfeer. Stoer, robuust maar toch leuk en gezellig.
FRNZY eerste jacob van Campenstraat Pijp Amsterdam

Meer hippe hotspots checken in de buurt? Klik hier.
Super healthy lunchen? Kijk hier waar je moet zijn.

Adres: Eerste Jacob van Campenstraat 27 H.