Corner Bakery

In Amsterdam zitten zoveel leuke lunchtentjes dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet, of sommige tentjes juist vergeet. Corner Bakery is nou precies zo’n tentje. Het ligt een beetje verscholen tussen het Museumplein en De Pijp in en ik fiets hier niet zo vaak langs dus dat zit het niet zo in mijn systeem.
Corner Bakery

Tot vorige week, want die lunchdate bewees maar weer dat Corner Bakery gewoon een plek in mijn shortlist verdient. Corner Bakery is een heel klein maar super knus tentje met een gezellig terras. Veel buurtbewoners, moeders met kids en hippe studenten uit Zuid weten deze plek moeiteloos te vinden.
Corner Bakery

De menukaart is uitgebreid en bestaat uit sappen, smoothies, heerlijke salades, goed belegde broodjes, burgers, en de lekkerste ontbijtjes. Daarnaast hebben ze een scala een zelfgemaakte taarten, brownies en andere heerlijkheden, dus waar je ook zin in hebt hier kom je wel aan je trekken. Mijn favorieten? De BLTCA, het broodje zalm en de smoothiebowl met mango.
Corner Bakery Amsterdam

Beste Smoothiebowls van Amsterdam

Aanraders zijn de croque madame, de red velvet en carrotcake, de wentelteefjes met vers fruit (of de pancakes) en de yoghurt met granola. Eigenlijk vind ik ook de havermout heel erg lekker maar stiekem heb ik dan al het halve menu genoemd. Eigenlijk heb ik nog nooit iets besteld hier wat niet aan mijn verwachting voldeed, dus kan ik jullie met een gerust hart dit tentje aanbevelen. Daarnaast maken ze ook rete goeie koffietjes, dus niets kan hier mis gaan.
Corner Bakery

Beste Smoothiebowls van Amsterdam

Op het krijgen van een tafeltje na dan… Meestal is dit geen probleem maar aangezien Corner Bakery nog steeds razend populair is en niet heel veel zitplaatsen heeft moet je soms even wachten op een tafeltje, maar dat wil je, believe me.

Dus ben je in de buurt van Museumplein of kom je vanuit De Pijp en heb je zin om op het terras lekker te ontbijten, brunchen of lunchen maar wil je niet tussen de toeristen zitten en gewoon lekker bij een rustig en knus tentje? Corner Bakery is dan perfect!
Corner Bakery

Adres: Johannes Vermeerstraat 40.
Meer leuke koffie en ontbijt hotspots checken? Klik hier.
Wistje trouwens dat ze bij Corner Bakery ook de lekkerste en zeker mooiste smoothiebowls van Amsterdam hebben?
Beste Smoothiebowls van Amsterdam