Cottoncake

foto 1

Oude liefde roest niet. En zeker niet als vriendinnetjes van vroeger zulke leuke tentjes beginnen!
Cottoncake was direct een hotspot. Maar niet zo’n tent waar na een tijdje niks meer aan is of niemand meer komt. Nee, Cottoncake is een bestseller.
Een van de eerste conceptstores in De Pijp waar je ook heerlijk kunt ontbijten en lunchen.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik eigenlijk niet zo ben van winkels waar je eigenlijk komt shoppen maar óók wat kunt eten maar Cottoncake is hierop een uitzondering. Je hebt geen ‘last’ van het feit dat het ook een winkel is en de broodjes… wauw. Die wil je gewoon niet missen.

foto 3

De meiden van Cottoncake hebben het rete goed voor elkaar. Het menu bestaat uit de lekkerste broodjes, allemaal organic met gezond vers knapperig speltbrood en de allerlekkerste cakes en zoetjes. Alles zelfgemaakt en van buckwheat en almond flour dus ook healthy. Super gezonde juices en lekkere quinoa salades. Eigenlijk kan ik nooit kiezen als ik hier ga lunchen, ze doen dus echt iets heel erg goed.

foto (18)

Elk meisje droomt wel eens van haar eigen winkel met de coolste kleding en of een zaakje waar je lekker en hip kunt lunchen. De meiden van Cottoncake hebben van die droom werkelijkheid gemaakt en hun zaak is tot in het kleinste detail precies zoals ik het zou willen. Leuke hippe merken maar niet mainstream, kleine hebbedingetjes en gave sieraden, lekkere gezonde broodjes en de beste homemade granola. Maar ook de inrichting is helemaal mijn smaak. De verse bloemen, de kaarsen die altijd branden, de geur en de goede koffie.

foto 2

Cottoncake is letterlijk een droom die uitgekomen is voor Tessa en Jorinde en dat voel je.
Love it!

foto 4

Check it out Cottoncake zit op de Eerste van der Helststraat 76.