The Meets

Tegenover Le Pain Quotidien op het Cornelis Troostplein ontdekte ik een fantastisch nieuw tentje (The Meets). De groene gevel trok mijn aandacht en op de ruit staat geschreven ‘Real food, Fresh juices, Seriously good coffee but we don’t have a name yet’. Dit klinkt als muziek in de oren. Een super leuk tentje, nét open en nog geen naam. Me like.
The Meets De Pijp Healthy Hotspot

Als je binnenkomt trekt de robuste brick wall meteen je aandacht, er staat lekkere muziek op, overal staan mooie houten tafeltjes met kaarsjes, potjes honing en suiker. In de vitrine staan allerlei heerlijke taarten opgesteld en ze hebben hier ook verse cocosnoten, yum!
The Meets De Pijp Healthy Hotspot

Ik heb mijn laptop bij me en besluit hier een lekker plekje te zoeken en wat te werken. Het wifi netwerk heet ‘The Good Life’ dus besluit ik het tentje ook maar meteen hierin om te dopen. De sfeer die er hangt voelt ook als the good life dus ik vind ‘m wel passend.
The Meets De Pijp Healthy Hotspot

Op het menu staan heerlijke ontbijtjes (van 08:00 tot 11:00) zoals een granola bowl met (cocos)yoghurt en fruit, een smoothie bowl met blauwe bessen, banaan en granola, porridge en Hartog’s brood met avocado spinazie en ei. Hmmm sounds good!

Voor de lunch (tot 16:00) staat er een frittata op het menu, Hartog’s broodje caprese, makreel en een Mexicaanse veggie burger. Verder hebben ze allerlei salades maar ook een curry, risotto en een homemade pasta pesto.
The Meets De Pijp Healthy Hotspot

Ze serveren goede koffie, hebben tal van funky juices en smoothies en bier en wijn. Oh en ze hebben een scala aan heerlijke (en gezonde RAW taarten!)
Ontdek dit leuke nieuwe tentje in de Pijp aanstaande zaterdag want dan is de officiële opening. ‘The Meets’ gaat het dan officieel heten en ik kan je vertellen, dit is zeker een bezoekje waard!

The Meets is ook een take away, dus alles kan je meenemen voor thuis, ideaal.
Adres: Cornelis Troostplein 3.
Om de hoek bij Coffee & Coconuts.
The Meets De Pijp Healthy Hotspot