Poke Perfect opent in Oost

Goed en slecht nieuws uit Amsterdam Oost… Het slechte is dat mijn alltime favorite Acaibowl hotspot Roootin dicht is, maar het goede nieuws is dat Poke Perfect hier op dit moment aan het klussen is en zo snel mogelijk hun nieuwe zaak opent. Poke Perfect opent in Oost hiermee haar eerste locatie en is nu écht door de hele stad te vinden. Behalve nog in Noord, maar wie weet komt dat in de toekomst.

Poke Perfect opent in Oost

Poke Perfect opent in Oost haar deuren als het goed is over niet al te lange tijd en aan het mooie gezellige pand op de Linnaeusstraat 16. Ze hebben een klein maar zonnig terras en in de zaak zijn genoeg zitplaatsen om in alle rust je favo poke bowl op te eten.

Poke bowls en sushirrito’s

Wist je dat ze ook sushirrito’s hebben in plaats van alleen maar poke bowls? Ik vind zo’n sushi burrito soms lekkerder dan gewoon sushi bestellen want het vult veel beter en je kunt het zo, hoppa vanaf de bank zonder knoeien eten. Ben jij ook zo’n fan van poke bowls? Check dan nu het artikel met de beste poke bowls van Amsterdam. Zit jouw favoriet ertussen?

In Amsterdam zit Poke Perfect nu al op vijf plekken en ze hebben in Utrecht en Den Bosch een zaak zitten. Je kunt nu dus echt bijna overal genieten van hun heerlijke en verse sushi bowls! Meer weten? Check hier hun website.