Poke Perfect

Ik werd naar aanleiding van mijn sushi bowl recept door een oud collega getipt over de next best thing: Poke Perfect. Ik hoor je denken, Poke watte? Poke Perfect! Poke bowls komen oorspronkelijk uit Hawaii en zijn daar razend populair. In America en Bali worden ze ook wel sushi bowls genoemd, maar je kan hier veel meer mee dan alleen rauwe vis op of in doen.
Poke Perfect

Poke Perfect is dan ook echt the next best thing. Ze hebben verschillende soorten bowls, maar je kan ook een eigen bowl samenstellen geheel naar eigen wens en smaak. Zo chill. Maar ook de vaste items op het menu zijn mega lekker. Mijn favoriet? The Witzel (ja het zusje van mijn oud collega) met onder andere zalm, avocado, sesamzaadjes, ui en mango. Maar ook de Shrimp Sensation, de Smokin’ Six met kip of de bowl met spicey tuna en edamame boontjes zijn overheerlijk. Het water loopt mij weer in de mond.
Poke Perfect

Naast de lekkerste Poke bowls hebben ze side dishes zoals zeewiersalade, miso soep en gestoomde edamame boontjes. Heb je haast? Bestel dan een paar ‘sushirritos’. Sushi watte? Sushirritos. Dit zijn een soort van sushi burrito’s met alle ingrediënten die je maar wilt erin. Hoe lekker! Poke Perfect wordt dé healthy hotspot van Amsterdam dat weet ik zeker. Gezond eten was nooit zo lekker en zag er zelden zo mooi uit. Sushi is zo last year, Poke Perfect is het helemaal!

Photocredits & more info: check out the Poke Perfect website.
Adres: Prinsengracht 502 Amsterdam.
Poke Perfect
Voor meer hotspots in het centrum klik je hier.