Litedark Wibautstraat

7 jaar geleden kwam Litedark naar de Utrechtsestraat en ik was meteen verkocht. Oké de sappen waren flink aan de prijs, maar wel écht heel erg lekker en bijzonder. Zo gek als je het kon bedenken stond het op de kaart en ook zo gezond als je je ooit zou kunnen voorstellen. Naast sappen, smoothies, powerballs, wraps en andere bites wordt de nieuwe zaak in Oost weer een stukje uitgebreid.

Litedark Wibautstraat krijgt een nog groter menu

Op de Wibautstraat (schuin tegenover de AH) worden naast bovenstaande ook warme maaltijden geserveerd, schenken ze gezonde cocktails en speciale bieren en wijnen. Oh en een terras? Dat krijgen ze ook, vol in de zon. Just saying

Lekker dineren op het terras of je maaltijd meenemen naar het park

Litedark serveert urbanfood. Dat is lekker, snel, vers, gezond en voedzaam. De verrassende recepten worden bereid met verse biologische ingrediënten en als je geen tijd hebt om een hapje te gaan eten kan je alles ook meenemen voor thuis of in het park.
litedark Wibautstraat

Wist je dat…

Ze het liefst overal gember of chili in stoppen? Ze proteïneballen met gepofte quinoa en donkere chocolade hebben? Het menu het hele jaar door wisselt? Alle drankjes en gerechten vers worden bereidt? Klinkt goed, nietwaar?

Litedark Wibautstraat

Amsterdam Oost maakt zich op voor deze nieuwkomer want deze hadden we nog niet! Litedark Wibautstraat heel veel succes met de laatste loodjes guys!

De Wibautstraat is helemaal hot tegenwoordig. Mijn favoriet? Benji’s, The Breakfastclub Wibautstraat, Stek en (die telt eigenlijk niet mee want officieel is het niet meer de Weesperstraat) maar Dignita Hoftuin is zeker ook een dikke favoriet!  Een overzichtje? Tadaaa dit zijn de leukste Wibautstraat hotspots voor ontbijt en lunch. Gogogo!