Benji’s

Dat de Wibautstraat tegenwoordig barst van de hotspots dat weten we, maar sinds kort zit hier een gloednieuwe ‘all day breakfast’ hotspot. Van acht tot acht kan je bij Benji’s terecht voor de lekkerste cakes, goede koffie en een stevige lunch. Benji’s wordt gerund door een familie (hoe leuk is dat) waarbij vader, zoon en dochter ieder een eigen taak op zich nemen.
Benji's
Benji's

Ontbijten en lunchen bij Benji’s

Het menu doet mij denken aan sommige lunch tentjes in Bali waar je allerlei verschillende dingen kunt bestellen en de menukaart heel gevarieerd is. Verschillende soorten smoothie bowls, maar ook een broodje rendang, heerlijke salades, een broodje met kip en avocado, roerei met zalm en de lekkerste burrata ever. Zin in iets zoets? Naast scones en de lekkerste taarten bakken ze hier ook bijvoorbeeld heerlijke salted pecan chocolatechip cookies. Maar mijn favoriet is tegenwoordig de courgette cake. Believe me die is to die for.

Benji's

Het interieur

Overal hangen kunstwerken van jonge kunstenaars, mooie groene hangplanten, er liggen toffe kleedjes en alles is afgewerkt met prachtig, stoer staal. Mooie houten tafels, een leuk zitje met leren stoelen op een verhoging en plekjes aan het raam. Benji’s is de plek waar je uren met vriendinnen kunt koffie leuten of lekker met je laptop kunt zitten werken. Ben je alleen? Neem dan plaats aan het raam en ben je met een groepje dan kan je je ook boven op de vide terugtrekken want daar staat nog een grote tafel waar plek is voor ruim zes personen.
Benji's

Benji’s is in principe altijd een lekkere plek om te zitten en de service en het eten is altijd tot in de puntjes perfect. Coconut cappu’s, goddelijke broodjes burrata, heerlijke cake, love bowls met huisgemaakte niet normaal lekkere granola en altijd wat verse sapjes. Benji’s is en blijft een van mijn grote favorieten!
Benji's Benji's

Adres: Wibautstraat 196.
Benieuwd naar al mijn andere tips voor Amsterdam Oost? Klik hier.
De Wibautstraat barst van de leuke lunch en diner of borrel hotspots wist je dat? Check ze hier allemaal!

Vanaf 30 januari zijn ze op maandag gesloten. Zodra het zonnetje weer schijnt kan je hier ook op maandag weer terecht!