The Breakfastclub Wibautstraat

Major hotspot scoop alert!
The Breakfastclub komt naar Amsterdam Oost! Na de succesvolle opening van de tweede vestiging op het Haarlemmerplein opent heel binnenkort (half augustus) The Breakfastclub Wibautstraat. En wat voor een!

Een mooie grote zaak, met een gigantisch terras met de hele dag zon, op een gezellige hoek van de Wibautstraat. Een paar deuren voorbij Beter & Leuk. Heel veel beter wordt het niet!
The Breakfastclub Wibautstraat

Ontbijten is sowieso een van de leukste momenten van de dag, maar uitgebreid ontbijten helemaal. Of lunchen met een uitgebreid ontbijt, daar hou ik van. Helaas zijn er nog steeds heel veel zaken waar de ontbijtkaart tot maximaal 12:00 uur is en dan gaan dus de heerlijke fluffy American pancakes met maple syrup, de yoghurt met spelt granola en de eitjes zo, hupsakee aan je neus voorbij. Maar toen was daar The Breakfastclub. En hier kan je dus ontbijten tot 20:00 uur met als je wil gewoon pancakes. Love it!
The Breakfastclub Oost

All day breakfast daar maak je mij blij mee. Maar er is meer… The Breakfastclub Wibautstraat heeft hetzelfde menu als The Breakfastclub op het Haarlemmerplein, wat inhoudt dat je hier dus ook heel gezellig kunt borrelen en drankjes drinken. Dus naast de overnight oats, pancakes, granola, gepocheerde eieren en wafels kan je hier dus ook ‘s avonds heel lekker eten.
The Breakfastclub Wibautstraat

Er staan verschillende soorten borrelplanken op het menu met (vlees / kaas), wat snacks zoals bitterballen, dumplings, fried calamari en jalapeños poppers. En natuurlijk de wat steverige kost, waaronder een Breakfastclub burger, rib-eye, makreel, stoofpotjes van zoete aardappel en cocosmelk en diverse salades. Andersom kan het dus ook, een dikke burger for breakfast? At your service!
The Breakfastclub Wibautstraat

Boozy brunch
Uiteraard kan je hier ook neerstrijken voor een boozy brunch. En laten we daar nou net allemaal zo dol op zijn. Op het menu staan een aantal van the usual suspects zoals bloody mary’s, gin tonics, mimosa’s, bellini’s etc. maar ook een aantal nieuwe (zelf gebrouwen) Breakfast biertjes. Naast alle gezonde raw pressed juices, smoothies en andere healthy shit kan je hier dus ook gewoon een vodka cola, sambuca of Jägermeistertje wegtikken.

Open: half augustus.
Openingstijden: 8:00 – 20:00.
Adres: Wibautstraat 56.

Voor nu nog even geduld, maar mocht je toch opzoek zijn naar hotspots in Oost klik dan hier.
Dit terras is nog niet open, maar voor meer ontbijt / lunch zaakjes met een terras in de zon klik hier.
Kennen jullie de lijst met de 20 leukste lunchplekken in Amsterdam Oost al?