De eerste vegan kebabzaak in Nederland is nu open in Amsterdam

Vegans, vega’s en döner lovers opgelet! Midden op de Overtoom is zojuist Kebabi geopend. Waar vroeger café Parck zat is al een tijdje een heel geheim project onder leiding van de heren achter The Vegan Junk Food Bar bezig. Maar the word is out de eerste vegan kebabzaak in Nederland is nu open in Amsterdam! Je leest het goed, niet alleen Nederlands, áller eerste vegan döner kebab zaak met 100% plantaardige en dus cruelty free döner, nee ter wereld!
De eerste vegan kebabzaak in Nederland is nu open in Amsterdam

Kebabi served on Pita 3.0 is Nederlands eerste vegan döner kebab zaak

Waar je huisgemaakte pita’s kunt vullen met spiced smoked soya kebab, knapperige salade, gefrituurde uitjes, huisgemaakte humus, shiracha en knoflook saus. Denk daar een portie waffle fries bij en je dag is weer helemaal goed. Benieuwd naar dit gerecht? Check hier het aller eerste filmpje!
De eerste vegan kebabzaak in Nederland is nu open in Amsterdam

Kebabi cruelty free genieten

De heren achter Kebabi hebben een hart voor dieren en de natuur en het milieu maar eten ook graag lekker. Vanuit deze gedachte kwamen zij op de vegan döner en na maanden van experimenteren en het ‘tweeken’ van de recepten en combinaties hebben ze dan nu het perfecte eindproduct.

Kebabi; de eerste vegan kebabzaak in Nederland is nu open in Amsterdam

De exacte locatie op de Overtoom is nummer 428 (voor de oplettende lezer, inderdaad dat is  Café Parck). Maar het bekende PingPongParck gedeelte achterin de zaak is nog steeds open dus we hoeven niet helemaal afscheid te nemen van Café Parck. En vanaf vandaag kan je hier als vegan dus helemaal los. Het menu bestaat uit salades, kapsalon schotels en natuurlijk kebab en dat kan je hier allemaal checken. Ze zijn dagelijks open van 15:00 tot 23:00 én ze hebben goddelijke waffle fries. Just saying
De eerste vegan kebabzaak in Nederland is nu open in Amsterdam
Wil je meer vegan foodporn? Ga dan naar The Vegan Junk Food Bar (binnenkort ook in Oost op de Dappermarkt) of kijk hier naar de fijnste vegan hotspots van Amsterdam.