The Vegan Junk Food Bar opent in Oost

Geweldig nieuws zo op de valreep voor het einde van het jaar. The Vegan Junk Food Bar opent in Oost haar deuren en ik weet waar. Helaas mag ik nog niet in detail treden maar dat het in of rondom de prachtige Javastraat / Dappermarkt gaat worden kan ik alvast verklappen.

The Vegan Junk Food Bar opent in Oost

OMG OMG ik heb zo’n leuke scoop. Want; De vegan Junk food bar opent in Oost!!
I know, dit is fantastisch nieuws. Want al ben ik geen vegan, de chicken nuggets van De Vegan Junk Food bar, daar fietst zelfs deze carnivoor voor om!
https://mytravelboektje.com/the-vegan-junk-food-bar-opent-in-oost/The Vegan Junk Food Bar opent in OostDeliveroo viert World Vegan Day met bestellingen van Vegan Junk Food Bar

De missie van de Vegan Junk Food Bar

Een 100% plantaardige snackbar waar vegans en niet vegans gezamenlijk komen snacken van 100% plantaardige snacks. De Vegan Junk Food Bar is (hebben ze bewezen) voor iedereen. Meat lovers komen hier aan hun trekken en de echte die hard vegans worden hier ook helemaal wild. De eerste zaak bij de Overtoom is echt een snackbar maar deze parel aan het Marie Heinekenplein is meer een restaurant. Ik bedoel, heb je ooit zo’n fancy snackbar gezien?

Een vegan patatje met scoren bij de Vegan Junk Food Bar?

Een patatje met is nog maar het begin van wat ze hier serveren. Killer burgers met melted cheddar, kipnuggets, shawarma schotels, bitterballen en nog veel meer. De Vegan Junk Food Bar is een relaxte, chille snackbar waar je 100% plantaardig kunt snacken. Gezond, gezellig en goed voor mens, dier en milieu.

Dit wordt het helemaal guys!
Zijn jullie trouwens al bij Mastino V geweest? De eerste vegan pizzaria in Amsterdam West? Ook zij hebben een plek op het gloednieuwe menu van The Vegan Junk Food Bar weten te bemachtigen.
De Vegan Junk Food bar opent in De Pijp

De Vegan Junk Food bar opent in De Pijp
Photocredits TVJFB & @indvdu_photo