Cannibale Royale opent binnenkort in Noord

Cannibale Royale opent binnenkort in Noord en dat moeten we vieren! Dit was het enige was we nog nodig hadden in Noord. Een goeie burgertent. Maar Cannibale is méér dan dat. Cannibale Royale is één van de 5 van de beste zaken voor burgers & ribs in Amsterdam maar het fijne is dat ze tot heel laat open zijn en je dus ook middenin de nacht goed kunt eten hier. En de inrichting is ook nog eens top. Veel hout, leer, metaal en gekke gadgets aan de muren. Het is een stoere hotspot maar met kaarslicht dus je zou hier in principe ook prima kunnen daten. Like.
Cannibale Royale opent binnenkort in Noord

Burgers klappen bij Cannibale Royale in Noord

Bistro Noord op de NDSM moest haar deuren sluiten en aan Cannibale Royale de eer om ze binnenkort te openen. Hoe het hier met de openingstijden zit weet ik nog niet, maar zou het niet te chill zijn als ze hier ook tot in de vroege uurtjes burgers blijven flippen? Ik bedoel na een festivalletje op de NDSM nog even een burger klappen zou toch top zijn? De Mt. Ondinaweg is in ieder geval nooit meer hetzelfde, yasss!

Niet voor niets staat Cannibale Royale in de Amsterdam hamburger top 5 en dat zij nu in bijna elk stadsdeel zitten is voor menig Amsterdammer een feest. Trouwens… Er opent binnenkort nog een niet normaal gave tent in Noord maar daar mag ik nog niets over zeggen… Stay tuned. Benieuwd naar de rest in Noord? Check dan hier de leukste hotspots Amsterdam Noord.