Bols Cocktail Street

It’s cocktail time! Ben jij een echte ‘cocktail a holic‘ dan heb ik een heel leuk feestje voor je, waar je (als je wint) GRATIS heen kunt! Aanstaande woensdag 19 juni wordt de Amsterdamse Reguliersdwarsstraat namelijk voor één avond omgetoverd tot de ‘Bols Cocktail Street’ waar de spetterende finale van de Bols Around the World (BATW) competitie zal plaatsvinden. Dit is heel cool want, deze cocktailcompetitie wordt één keer in de twee jaar gehouden én dit is dus je kans om de beste cocktails van de beste bartenders ter wereld te proeven!
Bols Cocktail Street

De wedstrijd

Zes getalenteerde barteams van over de hele wereld strijden in de Bols Cocktails Street om de befaamde Bols Master Bar Team 2019 titel. Er zijn naast zes teams ook zes mega leuke deelnemende barren waar je de cocktails van de finalisten kunt proeven en een hapje kunt eten. Mijn favoriet Roses by Sal doet mee, maar ook Lion Noir, Duke of Tokyo, Middl.Eat, SOHO en Toppers.
Bols Cocktail Street

Wie strijden er voor de prijs en zien we bij de Bols cocktail street

Ben je niet zo van de wedstrijden, dan geeft dat natuurlijk niets want je kunt ook gewoon een lekker cocktailtje gaan drinken. En juist deze avond, want tijdens Bols Cocktail Street staat alles in het teken van de beleving rondom cocktails en krijg je natuurlijk een uiterst spectaculaire presentatie. De jury bestaat uit verschillende iconen uit de internationale bar industrie, waaronder World’s Best Bartender 2015 en eigenaar van World’s Best Bar 2018 Dandelyan, Ryan ‘Mr Lyan’ Chetiyawardana. Jep, dat is die gozer die net zijn eigen tent in Amsterdam heeft geopend SuperLyan. Andere juryleden zijn de oprichters en eigenaren van Tales & Spirits Amsterdam (nummer 31, The World’s 50 Best Bars 2018) en Steve Schneider, partner en hoofd-bartender van Employees Only (NYC & Singapore), mede-eigenaar The Odd Couple in Shanghai en The Strangers Club in Panama).
Bols Cocktail Street

Event info: Bols Cocktail Street

Wie wat waar moeten we zijn? De avond begint om 19:00 en met je stempelkaart kun je bij iedere deelnemende bar een cocktail halen en de finalisten zien shinen.  Een live DJ zorgt voor voor de nodige beats en om 22.00 uur wordt het winnende barteam bekend gemaakt!

Tickets voor het event kosten € 10,- en de volledige opbrengst van de kaartverkoop wordt door Lucas Bols gedoneerd aan non-profit organisatie Dance4Life. Ben je met een groepje dan krijg je korting want een groepsticket voor 4 personen kost € 7,50 per persoon.
Bols Cocktail Street

Wat gaan we drinken tijdens de Bols Cocktail Street?

Dit is de lijst met barteams en in welke bar zij hun cocktail kunsten zullen vertonen. Ik ben mega benieuwd, welke cocktail lijkt jou het lekkerst?
Bols Cocktail Street

Bar: Duke Of Tokyo
SIP Exclusive (Kaapstad, Zuid-Afrika)
Cocktail: Popping the Beat

Bar: Lion Noir
Botanist Bar (Vancouver, Canada)
Cocktail: Into the Æther

Bar: Middl.Eat
El Balcon (Cali, Colombia)
Cocktail: Berry Hot

Bar: Roses by Sal
Keepers (Seoul, Zuid-Korea)
Cocktail: Traveler

Bar: SOHO
Mr Foggs Gin Parlour (London, Engeland)
Cocktail: Double Dutch

Bar: Toppers
Xander Bar (St. Petersburg, Rusland)
Cocktail: Lions Cup

Kaartje kopen? Klik hier.
Wil je kaarten winnen? Check dan mijn laatste story op Instagram!