Super Lyan

Cocktailbarman Ryan Chetiyawardana (Mr Lyan) opende zijn eerste bar, White Lyan, in Londen in 2013. Dit was de aller eerste cocktailbar ter wereld die geen bederfelijke ingrediënten gebruikte. Geen fruit en zelfs geen ijs. Het was vernieuwend, bijzonder, en enorm duurzaam. De hoeveelheid afval die een cocktailbar wekelijks produceert is enorm, maar op deze manier veel minder. Met innovatieve ingrediënten maakt hij nog steeds te gekke en bijzonder cocktails en goed nieuws voor ons, White Lyan wordt in Amsterdam Super Lyan,want de Britse cocktailbar Super Lyan verhuist naar de Nieuwezijds Voorburgwal. Opening: 18 april. Write this down.

Super cocktails bij Super Lyan

Ryan Chetiyawardana werd in 2015 benoemd tot beste bartender ter wereld en zijn andere cocktailbar in Londen, Dandelyan, werd in 2018 bekroond tot beste cocktailbar ter wereld. Stop die maar in je zak! Zijn derde bar, Super Lyan, die komt niet in Londen maar bij ons, in Amsterdam. De cocktailbar verhuist momenteel vanuit de kelder van het Hoxton-restaurant Cub in Londen naar Amsterdam. Het is de eerste bar die Mr Lyan buiten het Verenigd Koninkrijk opent en ook hier gaat hij zelf achter de bar staan.
Super LYan

Super Lyan vestigt zich in het Kimpton de Witt hotel

Super Lyan gaat de House Bar van hotel Kimpton de Witt vervangen. Thomas Datema (bekend van Hiding in Plain Sight) gaat achter de bar staan. Back to back met Mr. Lyan dus beter kunnen we het niet treffen. Stay tuned voor meer nieuws en updates. Of check de website van Super Lyan hier.

Cocktails en eten gaan natuurlijk ook heel goed samen, dit zijn mijn favoriete restaurants met een cocktailbar.
Benieuwd naar de top 10 cocktailbars van Amsterdam?