Roses

De knappe broers achter Salmuera openen een nieuwe hotspot; Roses. Dit wordt Amsterdam’s nieuwste Latino restaurant met Pisco bar. Klinkt al goed hè? Maar het wordt nog beter! What’s in a name? Ik hoop een heleboel. De Pisco Sour is namelijk mijn lievelings der lievelings cocktails. Wel altijd een risico, want dit drankje is toch best lastig om helemaal perfect te krijgen en soms gaat het dan ook he-le-maal mis. Maar bij Roses zal dat zeker niet het geval zijn.
Roses

Roses Pisco bar

Pisco is een sterkedrank die wordt gedestilleerd uit druiven en is vooral populair in Peru en in Chili. Hier komt dan ook de bij mij zo geliefde Pisco Sour vandaan. Deze cocktail bevat naast pisco geklopt eiwit, rietsuikerstroop, gebroken ijsblokjes en veel limoen- of citroensap.
Roses

Pisco cocktails en Zuid Amerikaanse hapjes

Salmuera en Little Sal staan beide bekend om de goede cocktails en de meest lekkere en bijzondere gerechten. Roses gaat hier nog een schepje bovenop doen. De Zuid Amerikaanse kaart is er een die steeds populairder wordt en de ceviche wint in de Nederlandse horeca overal terrein. De Asian Fusion hype is een beetje aan het overgaan en nu is het overal dus ceviche wat op de kaart staat. Ceviche is een rauwe-visschotel waarbij de vis wordt gemarineerd met citroen of limoen. Heerlijk in combinatie met ui, verse groente en bijvoorbeeld gepofte mais.
Roses

Roses voor een perfecte date

Heb je een date en of dit nu de eerste of de derde is, Roses is de plek waar je hem of haar mee naartoe moet nemen. De zaak is stoer en rauw maar door de kaarsen zeker ook een tikkeltje romantisch. De cocktails zorgen voor dat kleine beetje extra sfeer of durf en de hapjes zijn perfect om samen te delen.
Roses

Klik hier om te reserveren bij Roses.
Benieuwd naar de top 10 cocktailbars van Amsterdam? Of wil je liever chillen bij een hotspot met openhaard?